Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? ő 19 én 15 éves vagyok. ( többi lent )
Kb két hónapja megismertem egy nagyon aranyos fiút.
Ő 19 éves én 15.Találkoztunk 2-szer, utána nagyon sokat beszéltünk MSN-en( ilyeneket mondott : Szép vagyok, Aranyos, .. stb. ) és harmadjára amikor találkoztunk akkor smároltunk. ( Van barátnője ) . Továbbra is nagyon sokat beszéltünk MSN-en és amikor negyedjére találkoztunk megint smároltunk. Haza mentem és beszélgettünk, :" őő mégsem engem akar hanem a barátnőjét de attól még szeret, ha szakítotanak a barátnőjével akkor lehet köztünk valami(1 éve járnak ).
Nem tudom mit csináljak. = / Felejtsem el ?
És azt sem értem ha szereti még a barátnőjét akkor miért smárolt velem? MIT CSINÁLJAK? Én nagyon szeretem őt és SZERELMES vagyok belé.
Bocsi hogy ilyen hosszú lett . = /
jól átbassza a fejed, kihasznál téged, vagyis a naivitásodat a korodból adódóan ill. a barátnőjét is
F/20
Paprikás krumplit. Az jó lesz.
Viccen kivül annak a gyereknek te csak arra kellesz, hogy legyen kibe üríteni ha nem lesz nője. Alkalmi szexpartner kell neki.
Csak szórakozik veled. Nem akarlak bántani, de amolyan tartalék vagy neki... :(
16/L
Köszönöm a válaszotokat.
Igazatok van.
Szerintem meg képzeldel, hogy mondjuk összejössz ezzel a sráccal, és 1 év múlva téged fog otthagyni egy 16 éves kiscsaj miatt, te hogy szidnád azt a r.bancot aki tudta hogy van barátnője a srácnak mégis rámászott?
Na ugye, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!