Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? ő 19 én 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? ő 19 én 15 éves vagyok. ( többi lent )

Figyelt kérdés

Kb két hónapja megismertem egy nagyon aranyos fiút.

Ő 19 éves én 15.Találkoztunk 2-szer, utána nagyon sokat beszéltünk MSN-en( ilyeneket mondott : Szép vagyok, Aranyos, .. stb. ) és harmadjára amikor találkoztunk akkor smároltunk. ( Van barátnője ) . Továbbra is nagyon sokat beszéltünk MSN-en és amikor negyedjére találkoztunk megint smároltunk. Haza mentem és beszélgettünk, :" őő mégsem engem akar hanem a barátnőjét de attól még szeret, ha szakítotanak a barátnőjével akkor lehet köztünk valami(1 éve járnak ).

Nem tudom mit csináljak. = / Felejtsem el ?

És azt sem értem ha szereti még a barátnőjét akkor miért smárolt velem? MIT CSINÁLJAK? Én nagyon szeretem őt és SZERELMES vagyok belé.

Bocsi hogy ilyen hosszú lett . = /

2011. nov. 30. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

jól átbassza a fejed, kihasznál téged, vagyis a naivitásodat a korodból adódóan ill. a barátnőjét is

F/20

2011. nov. 30. 21:17
 2/9 problem?:D ***** válasza:
Hehe,jolteszi..
2011. nov. 30. 21:20
 3/9 Vérgibbon ***** válasza:

Paprikás krumplit. Az jó lesz.

Viccen kivül annak a gyereknek te csak arra kellesz, hogy legyen kibe üríteni ha nem lesz nője. Alkalmi szexpartner kell neki.

2011. nov. 30. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Csak szórakozik veled. Nem akarlak bántani, de amolyan tartalék vagy neki... :(

16/L

2011. nov. 30. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak! Hagyd a p*csába!!
2011. nov. 30. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:
hmm bepróbálkozok már egy 14-5 évesnél:DDD
2011. nov. 30. 21:27
 7/9 anonim válasza:
Az első hozzászólónak annyira igaza van. Ha barátnője van 1éve 100,hogy nem miattad fogja ott hagyni,csak kíváncsi volt Rád.. Te voltál a meggondolatlan itt.. Tőled sem lenne szép dolog egy 1éves kapcsolatba beletúrni, de tőle sem szép,hogy kihasznált Téged..Hogy mit csinálj? Keress másik faszit, akiben meg tudsz bízni, és nincs barátnője lehetőleg.. Őt felejtsd el,mert megmondta neked is kereken mi a téma. Bocsi,ha hosszú:)
2011. nov. 30. 21:47
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat.

Igazatok van.

2011. nov. 30. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem meg képzeldel, hogy mondjuk összejössz ezzel a sráccal, és 1 év múlva téged fog otthagyni egy 16 éves kiscsaj miatt, te hogy szidnád azt a r.bancot aki tudta hogy van barátnője a srácnak mégis rámászott?

Na ugye, ugye.

2011. nov. 30. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!