Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-17 éves fiúk! Nektek bejön egy lányon a fültágító?
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 13:07
6/16 anonim válasza:
Hapsinál is gáéz nem az ,hogy egy lánynál....Miért mindenki ilyen "mai köcsög"....
7/16 anonim válasza:
Én ugyan 23 vagyok, de nekem bejön. Persze egy bizonyos határig.
8/16 anonim válasza:
kb 3 éve van már fültágítóm (16 mm).Eddig nagyon kevés fiú tartotta kifejetetten előnytelennek a többi srácnak nem volt vele semmi baja meg van akinek külön tetszik is, de ez nagyon függ attól hogy milyen társaságba mozogsz.Amugy meg mivel teli az emberek 70% azt hiszi fülbevaló:)19/L
9/16 anonim válasza:
Hát azt nem mondanám, hogy bejön. Ha nem ilyen 10centis karika van benne, végülis nálam elmegy. Van akinek jól is áll.
Most ugyan kicsit áéltalánosítok, de az esetek többségében nem a tágítóval van baj, hanem a hordozójával.
Mert ezeknek az embereknek (legyen nő vagy férfi) olyan stílusa van ami visszataszító. Ez a tipikus punk f0s. Fél oldalt borotvált haja, másik fele sötét szivárványszínű és 80 hullahopp karika lóg a szájában, orrában, fülében talán még a segge lyukában is. Az a visszataszító.
De ha csak szimplán van egy kisebb méretű tágító a fülében, engem nem zavar.
Ja amúgy bocsi, én kicsit idősebb vagyok a célközönségnél :D
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!