Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abban biztos vagyok, hogy tizenéves lányoknak így vannak vele. A 20 felettiek is?
Hello én 17éves fiu vagyok. Rövid a hajam és 16 éves koromtól borostát hordok. 185cm magas sportos testalkatú vagyok. Általában galléros pólót hordok amiben látszik hogy szőrös a mellkasom. Korombeli csajjal még sose sikerült közelebbi kapcsolatba kerülnöm, viszont nagy élmény 16-17 évesen egyetemista lányokkal keveregni...
Úgyhogy azt mondom neked barátom aki férfi az férfi, aki nő az nő. Ez igy jó. A többiek meg mennyenek a faszomba.
Mindenféle korú csaj véleményét várom e-mail ben ugyanis engem is nagyon izgat ez a témakör. Néha már azt gondolom, hogy a nőknek nincs is szüksége igazi fiukra/férfiakra. Na pá!
Azt hittem, hogy a nyáron majd csoroghat a nyálam a sok jó pasira, ezzel szemben:
Szedett szemöldökű, rózsaszín ingben vagy pólóban, feszülős gatyában flangáló divatb.zikat láttam. Gyűlölöm az emó, pawa és metroszexuális pasikat.
A legszörnyűbb élmény: arcpakolásos pasi a kozmetikusnál..
"Idióta vagy. A 24 év az 24 év, tudtammal minden 4. év szökőév okoska. Akkor ha 24 év megvan, mindegy hogy szökőév vagy sem, a 25. év már nem lehet szőkőév, nemde? Szóval 365 napos, te kis tróger"
Ez így qrwára nem igaz. Egyrészt pont kijöhet úgy is (Jan. 1-jén született, és abban az évben lett 24, amikor szökőév van), másrészt NEM minden 4. év szökőév, lásd [link] . Amúgy meg hogy beszélsz, ezzel a száddal adsz puszit anyukádnak, kisfiam? :D
Itt vagyok én is, mint tizenéves, de engem mindig vonzott a borosta, s a hosszú haj. És ez nálam mindig így volt, lesz is. Nekem nem kellenek férfiatlan férfiak.
L/18
Attól, hogy szakállas vagy még nem jelenti azt, hogy férfias is egyben, vagy hogy aki nem szakállas az nyálas és nem férfias. Függ arctól, testalkattól, viselkedéstől is. Attól, hogy nekem nem a hosszú hajú, szakállas jön be, még a férfias férfiakat szeretem.
42/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!