Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Abban biztos vagyok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abban biztos vagyok, hogy tizenéves lányoknak így vannak vele. A 20 felettiek is?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy nekik az olyan fiúk jönnek be, akik külsőre nagyon férfiatlanok. Aki pedig férfias, azm ár nekik igénytelen. Hiába tiszta. Pl.: nekem hosszú szakállam van, ami tiszta, sosem eszem vagy iszom le, hosszú hajam van, ami nem lóg a szemembe és nem is emos.
2011. szept. 16. 14:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
48%
Én IMÁDTAM a volt barátom szakállát piszkálni. : )) Hiányzik is néha. :D Mondjuk nem volt olyan hosszú neki, hogy be lehessen fonni vagy ilyesmi, de egy pár centis volt. És szerettem. :D
2011. szept. 19. 22:06
 22/29 anonim válasza:

Hello én 17éves fiu vagyok. Rövid a hajam és 16 éves koromtól borostát hordok. 185cm magas sportos testalkatú vagyok. Általában galléros pólót hordok amiben látszik hogy szőrös a mellkasom. Korombeli csajjal még sose sikerült közelebbi kapcsolatba kerülnöm, viszont nagy élmény 16-17 évesen egyetemista lányokkal keveregni...

Úgyhogy azt mondom neked barátom aki férfi az férfi, aki nő az nő. Ez igy jó. A többiek meg mennyenek a faszomba.

Mindenféle korú csaj véleményét várom e-mail ben ugyanis engem is nagyon izgat ez a témakör. Néha már azt gondolom, hogy a nőknek nincs is szüksége igazi fiukra/férfiakra. Na pá!

2011. szept. 19. 23:24
 23/29 anonim ***** válasza:

Azt hittem, hogy a nyáron majd csoroghat a nyálam a sok jó pasira, ezzel szemben:

Szedett szemöldökű, rózsaszín ingben vagy pólóban, feszülős gatyában flangáló divatb.zikat láttam. Gyűlölöm az emó, pawa és metroszexuális pasikat.

A legszörnyűbb élmény: arcpakolásos pasi a kozmetikusnál..

2011. szept. 20. 12:52
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

"Idióta vagy. A 24 év az 24 év, tudtammal minden 4. év szökőév okoska. Akkor ha 24 év megvan, mindegy hogy szökőév vagy sem, a 25. év már nem lehet szőkőév, nemde? Szóval 365 napos, te kis tróger"

Ez így qrwára nem igaz. Egyrészt pont kijöhet úgy is (Jan. 1-jén született, és abban az évben lett 24, amikor szökőév van), másrészt NEM minden 4. év szökőév, lásd [link] . Amúgy meg hogy beszélsz, ezzel a száddal adsz puszit anyukádnak, kisfiam? :D

2011. szept. 20. 17:30
 25/29 anonim ***** válasza:

Itt vagyok én is, mint tizenéves, de engem mindig vonzott a borosta, s a hosszú haj. És ez nálam mindig így volt, lesz is. Nekem nem kellenek férfiatlan férfiak.

L/18

2012. ápr. 12. 21:49
 26/29 anonim ***** válasza:
Én tizenéves vagyok (16) mégsem jönnek be a mai srácok, némelyik csajosabb nálam. A férfi legyen férfias.
2012. okt. 11. 15:28
 27/29 anonim válasza:
Tizenéves rocker lány vagyok. Kimondottan tetszenek a hosszú hajú srácok. A borosta is, de szakállas tizenévessel még nem találkoztam, ezért erről nem tudok mit mondani. Az ecsetfejektől, akik annyira nagyra vannak magukkal, hogy még köszönni sem tudnak 1000x jobb a férfias kinézet tizenéves korban is! Legalább is nekem. De én lányként is azon a véleményen vagyok, hogy a legtöbbünknek ezek a "partyarcok" jönnek be, de mint látod, vannak kivételek!
2015. júl. 26. 13:45
 28/29 anonim ***** válasza:
Nekem sem jön be sem a hosszú szakáll, sem a hosszú haj, ettől függetlenül a nekem tetsző férfiakat közel sem mondanám férfiatlannak. :D Általában a magas, rövidebb hajú, rövidre nyírt szakállú srácok jönnek be, igaz, nekem inkább azok tetszenek, akik vékonyabbak, tehát ennyiben lehet férfiatlannak számítanak.
2015. aug. 20. 20:46
 29/29 anonim ***** válasza:

Attól, hogy szakállas vagy még nem jelenti azt, hogy férfias is egyben, vagy hogy aki nem szakállas az nyálas és nem férfias. Függ arctól, testalkattól, viselkedéstől is. Attól, hogy nekem nem a hosszú hajú, szakállas jön be, még a férfias férfiakat szeretem.

42/N

2015. aug. 20. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!