Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abban biztos vagyok, hogy tizenéves lányoknak így vannak vele. A 20 felettiek is?
jesszus... egy pasi nem lesz attól férfias h hosszú a haja és a szakálla:D szakállal főleg nem:D 60 alatt undorító a szakáll, nem is lesz így csajod. Mondom ezt úgy h a szőrös pasikra bukom!
24L
Nem a férfiatlan fiúk jönnek be, pink pólóban, combközépig letolt extra szűk farmerban, neon-zöld boxerban..
Egy "tizenéves lány".
Nekem kifejezetten tetszik a hosszú haj pasiknál.A rövid szakáll még elmegy, de a hosszúért nem rajongok.
22 éves vagyok, de tizenévesen sem jöttek a be a tipikus szépfiú pasik.a mostaniak meg nyálgépek ezekkel a feszülős nacikkal, meg pink-lila-türkizkék cuccokkal.A vasalt, szembe fésült Justin Bieber sérótól meg ordítani tudnék...
én azt bírom mikor 1 pö.csfej nagyszájú romagyerek ugat a 40kilójával, miközbe a csípője szélesebb mint a válla. én meg egy széles hátú és vállú gorillagyerek vagyok és őszintén szólva szivesen lecsapnám az összes ilyet már csak a külseje miatt. meg azt birom mikor 1 srác több sminket használ mint a barátnője:D meg fültágítót v mi a tökömet meg fülbevalókat viselnek.undorító az összes ilyen:D
14/f ...
Jól látod, ez a tendencia.
Én 16 évesen már ÍZLÉSES borostát hordtam, erre csomó csaj azt mondta, hogy "jajj, 25 év alatti pasiknak nem áll jól, öregít". Szóval ha 24 éves és 364 napos vagyok, akkor nem áll jól ,de ha már 24 éves és 365 napos vagyok, akkor már jól áll. WTF?
"24 éves és 365 napos vagyok, akkor már jól áll. WTF?"
Ezt elcs*szted, mivan ha szökőépvet nézünk? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!