Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Abban biztos vagyok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abban biztos vagyok, hogy tizenéves lányoknak így vannak vele. A 20 felettiek is?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy nekik az olyan fiúk jönnek be, akik külsőre nagyon férfiatlanok. Aki pedig férfias, azm ár nekik igénytelen. Hiába tiszta. Pl.: nekem hosszú szakállam van, ami tiszta, sosem eszem vagy iszom le, hosszú hajam van, ami nem lóg a szemembe és nem is emos.
2011. szept. 16. 14:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

jesszus... egy pasi nem lesz attól férfias h hosszú a haja és a szakálla:D szakállal főleg nem:D 60 alatt undorító a szakáll, nem is lesz így csajod. Mondom ezt úgy h a szőrös pasikra bukom!

24L

2011. szept. 16. 16:51
 12/29 be you ***** válasza:
81%

Nem a férfiatlan fiúk jönnek be, pink pólóban, combközépig letolt extra szűk farmerban, neon-zöld boxerban..

Egy "tizenéves lány".

2011. szept. 16. 20:04
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kifejezetten tetszik a hosszú haj pasiknál.A rövid szakáll még elmegy, de a hosszúért nem rajongok.

22 éves vagyok, de tizenévesen sem jöttek a be a tipikus szépfiú pasik.a mostaniak meg nyálgépek ezekkel a feszülős nacikkal, meg pink-lila-türkizkék cuccokkal.A vasalt, szembe fésült Justin Bieber sérótól meg ordítani tudnék...

2011. szept. 17. 14:20
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem jönnél be..attól még h tiszta a szakállad akkor is gusztustalan!!!! vágd le a szakállt meg a nagy labancod és meghódítasz mindenkit!
2011. szept. 19. 21:13
 15/29 anonim ***** válasza:
59%

én azt bírom mikor 1 pö.csfej nagyszájú romagyerek ugat a 40kilójával, miközbe a csípője szélesebb mint a válla. én meg egy széles hátú és vállú gorillagyerek vagyok és őszintén szólva szivesen lecsapnám az összes ilyet már csak a külseje miatt. meg azt birom mikor 1 srác több sminket használ mint a barátnője:D meg fültágítót v mi a tökömet meg fülbevalókat viselnek.undorító az összes ilyen:D

14/f ...

2011. szept. 19. 21:20
 16/29 anonim ***** válasza:
68%

Jól látod, ez a tendencia.

Én 16 évesen már ÍZLÉSES borostát hordtam, erre csomó csaj azt mondta, hogy "jajj, 25 év alatti pasiknak nem áll jól, öregít". Szóval ha 24 éves és 364 napos vagyok, akkor nem áll jól ,de ha már 24 éves és 365 napos vagyok, akkor már jól áll. WTF?

2011. szept. 19. 21:35
 17/29 anonim ***** válasza:
75%

"24 éves és 365 napos vagyok, akkor már jól áll. WTF?"

Ezt elcs*szted, mivan ha szökőépvet nézünk? :D

2011. szept. 19. 21:39
 18/29 anonim ***** válasza:
Idióta vagy. A 24 év az 24 év, tudtammal minden 4. év szökőév okoska. Akkor ha 24 év megvan, mindegy hogy szökőév vagy sem, a 25. év már nem lehet szőkőév, nemde? Szóval 365 napos, te kis tróger
2011. szept. 19. 21:42
 19/29 anonim ***** válasza:
Én a megfelelően érett pasiakt kedvelem,de a szakál és hosszú haj egyáltalán nem jön be. Kör szakál még tetszik, de a többi,amit már huzigálni lehet,mint a mikulásnak...nah neee.
2011. szept. 19. 21:43
 20/29 anonim ***** válasza:
Előző 23 voltam
2011. szept. 19. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!