Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt hogy értelmezzem?
Van egy srác a suliban, aki tetszik, nagyon.. és azok gondolkodom,h én is tetszhetnék-e neki.. Én úgy érzem, mert ma is például beszélgettem egy bnőmmel, és ő is ott volt egy pár lépésnyire, és én úgy vettem észre, hogy engem néz, de amikor ránéztem, akkor úgy tűnt, mintha a lépcsőt bámulná..
Történt már olyan is,h én kerestem a tekintetét, és Ő a szemembe nézett, majd pár másod percig néztük egymást aztán elkapta a fejét, majd megint egymás szemébe néztünk, aztán meg megfordult..
Most akkor ez azt jelenti,h bejövök neki, vagy azt,h "úristen ez már megint engem néz"? 16/L
bocsi,h ilyen hülye kérdéssel bombázlak benneteket... de offolásból nem kérek..
am a bibi az,h nem nagyon merek hozzá szólni.. mert mi van ha...
Egyszerűen megtudhatod: mikor látod, hogy téged néz menj oda hozzá és mond neki, hogy "szia, engem néztél az előbb?" ha maga elé bambul és után töketlen hangon azt mondja, hogy "...őőő...nem, a lépcsőt...." akkor nekifutásból rúgd tökön azt üvöltve, hogy "HAZAFUTÁS!!!" , lehetőleg úgy, hogy leessen a lépcsőn...
Ja, amúgy terhes vagy...
köszii a kommenteket :D
am jó tudni,h Te tudod x''D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!