Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan értelmezzem? Több véleményre is kíváncsi vagyok.
Van egy kolleganőm aki titkárnő volt, de büntiből "lefokozták" hozzánk (azért " mert itt jobban keres,meg sokkal kevesebb a stressz, nincs a rideg főnök asszony közelébe stb...)és nekem már akkor is megtetszett amikor volt barátja, azóta fogyott 15kg-ot kb, mondanom se kell, hogy még jobban tetszik ;)
A lényeg:
Kb 5 hete egy műszakba voltunk beosztva és észre vettem, hogy velem nem olyan mint a többiekkel(kedvesebb,aranyosabb,mosolygósabb) és erre felfigyeltem, bele mentem a játékba.
Akkor volt még barátja, de már nem szerette, állandóan szapulta nekem, pedig nem is kérdeztem róla, de mind1.
A hét közepén kb bejelntette nekem, hogy szakítani fog vele én ennek nagyon megörültem és megvártam, amíg beteljesül a dolog.
Másnapra a munka kezdetén elmondta nekem, hogy szakítottak és továbbra is elvoltunk :)
A műszak vége fele félre hívtam (ő dolgozott, de szinte egyből utánam jött) és megmondtam neki, hogy én kedvelem őt és 1 hónapig nem fogom látni(1hét éjszaka,2 hét szabi,1hét éjszaka)és ha ő is benne van akkor találkoznék vele munkaidőn kivül is(kicsit szerencsétlenkedtem, de egyértelmű volt).
Azt mondta, hogy én is aranyos vagyok és félig ki is mondta, hogy ő is kedvel engem, de azt mondta, hogy most nagy a nyomás rajta és vár egy kicsit ,hogy lenyugodjon az előző kapcsolata (ami fél éves volt) és majd ha vissza jöttem meglátjuk.
Elfogadtam és nem is kerestem 1 hónapig.Láttam, hogy együtt leszünk beosztva örültem is neki és eljött a tegnap.
Nem akartam letámadni egyből megvártam amig csak kettesben leszünk és megkérdeztem tőle, hogy emlékszik-e még a beszélgetésünkre?
Igennel válaszolt és most azt mondta, hogy még mindig nagy a nyomás rajta, de egy részét már rendezte és most élvezi az egyedül létet.
Ez nekem kétértelmű lett,kicsit forogtam rajta és a műszak legvégén amikor megint ketten voltunk megint elmondtam neki, hogy én nagyon kedvelem és ha az nem lenne vissza fele is igaz, akkor ugye elmondaná-e, hogy ne reménykedjek ?
Egy mosollyal azt mondta, hogy persze, hogy elmondaná.
És úgy váltunk el, hogy akkor várok.
Vélemények?
Nem akartam nyomulni, csak én is arra gondoltam, hogy hülyít.
Az lehetséges, hogy ha majd lenne kedve randizni, akkor ő fog jelentkezni ?
Szerintem, hagyd most kicsit. Kell egy kis idő, akármilyen rossz kapcsolatot zárt is le ,mégiscsak megváltozott az élete.
Addig ne lépj, amíg nem kapsz egyértelmű jeleket tőle, hogy most már nyomulhatsz.
A legutolsó mondataid reménytkeltőek. Szerintem adj neki időt, próbálj meg olyan kapcsolatban lenni vele, amilyen voltál, amíg volt barátja. Majd ő jelezni fogja, amikor készen áll a veled való randevúra. Türelem rozsdát terem!
Nem hinném, hogy hülyít, vagy játszik veled csak. Nekem ebből egy korrekt csajnak tűnik, mert ha akart volna, randizhatott volna veled úgy ,hogy a pasijával szakításban van, vagy akár elmehetett volna veled amikor szakítottak, hogy búfelejtőnek használjon. Szóval szerintem mindenképp megér egy misét a dolog, legyél türelmes, és ne támadd le, várd meg a jeleket... amikor beszélgettek hosszan, amikor ő keres, vagy közeledik.
Hát barátom, még ha nem is vagy a barátom, de nagyon úgy néz ki nem akar többet tőled, mint ami eddig van köztetek! Saját tapasztalat...és szerintem ha érdekelnéd, már tuti találkozott volna veled munkaidőn kívül is, csak nem akar durván visszautasítani, megvárja míg szépen magadtól veszed a lapot!
"...és most élvezi az egyedül létet."
Na persze, be ne dőlj neki... :D
Maradok egyenlőre a lassú víz partot mos állapotban.
Következő héten szabin lesz remélem akkor gondolkozik a dolgon és ha legközelebb megint együtt leszünk beosztva és ezt mondja ismét, akkor érteni fogom a célzást.
Nem futok olyan szekér után ami nem akar felvenni.
Nem szépítem a dolgot: Ha bármit is akarna tőled, már rég lépett volna. Ha több mint egy hónapja húzza az agyad, semmi esélyed. De komolyan.
20L
Jajjj. De komolyan bírom az ilyen gyors váltásokat!
"Ha akarna tőled valamit már megmondta volna!"
Nekem 4 hónap kellett mire tudtam lépni a barátom felé! De ő tudott is rám várni!
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!