Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs még pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs még pasim?

Figyelt kérdés
14 éves vok és még nem volt/nincs pasim.Persze mindenki azt mondjah nem vagyok lemaradva semmiről de ez így akk is nagyon rossz:S Főleg h nem vagyok ronda szinte naponta(van h többször is) rám köszönnek,kacsintgatnak,oda szólogatnak,stb.nem vagyok visszahúzódó sem.A baj az h igazábol ötletem sincs hol tudnék ismerkedni:/
2011. szept. 12. 21:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%

ma 21:10

Hogyne, öntöd itt magadból az értelmet.

Majd pont a 14 éves tesztoszterontól elvakult, szétrobbanó tizenéves pubik ne értékelnék ezt. Pont az ellentéte van jelen esetben.

2011. szept. 12. 21:23
 12/26 anonim ***** válasza:

Egyszerűen azért, mert még nem találtad meg az igazit.

Nincs ezzel semmi baj, a szerelem nem jön se kérésre, se parancsra. Tudom, h ez nem vigasztal, de én már elmúltam 17, és nekem se volt még senkim.

17/L

2011. szept. 12. 21:42
 13/26 anonim ***** válasza:
Itt.
2011. szept. 12. 23:17
 14/26 A kérdező kommentje:
Hogy hogy itt? ezt most mire mondtad?:DD
2011. szept. 13. 14:23
 15/26 anonim ***** válasza:
85%

Jelen idő szerint a nők pasiznak és nem a férfiak csajoznak! Ezt hozta a XXI. század, szomorú ez a tény de egyre jobban belátom, hogy inkább a nők válogatják a pasikat!

20/F

2011. szept. 14. 16:25
 16/26 anonim ***** válasza:
70%
Komolyan törvénybe iktatnám, hogy pasizni/csajozni, csak érettségi megserzése fejében lehessen. Nőlj fel előbb! Mégis mit vársz?
2011. szept. 14. 16:27
 17/26 anonim ***** válasza:
80%
lehet azért mert csak "kis aranyos" vagy,de még látszik a gyerek benned.
2011. szept. 14. 16:43
 18/26 anonim ***** válasza:
Az itt -et arra értette hogy ezen az oldalon pl a válaszolók közül válogathatsz :)
2011. szept. 14. 16:47
 19/26 anonim ***** válasza:
én is csak azt tudom mondani hogy hova ez a nagy sietség..? ezen ráérsz akkor aggodni hogyha már őszül a hajad
2011. szept. 14. 16:50
 20/26 anonim ***** válasza:
67%
Figy, nem akarlak elkeseríteni, de 14 évesen mi a büdös pics@t akarsz? Én 20 vagyok és még nem volt kapcsolatom, mert egyszerűen nem volt és nem úgy alakult. Miért rossz így neked? Nem hiszem amúgy sem, hogy annyi dolgot tudnátok csinálni egymással. Inkább tanulj és legyen később valami munkád, amiből megélhetsz. Jó dolog a párkapcsolat, de ez nem egy olyan dolog ami után rohanni kell és fejvesztve keresni, pláne nem ennyi évesen. Annyi időd van még, hidd el.
2011. szept. 14. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!