Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van-e valami jó taktika ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e valami jó taktika ilyen esetben?

Figyelt kérdés

A lánnyal csak futólag találkoztam kb. 1 éve, facebookon ismerősök vagyunk, de amúgy nem randiztunk még soha, csetelni sem cseteltem vele. én 25 vagyok, ő 22 éves.

Kb. 1 hete lájkolta az egyik fényképem. Tudom, hogy nincs jelentősége, de örültem neki. Pár, egy-két szavas e-mailben elhívtam kávézni, megadta a telefonszámát is. Sajnos csak 2 hét múlva tudok vele találkozni, ezt meg is írtam neki, aranyosan válaszolt, azt mondta, hogy "majd találkozunk ha ráérsz. ne félj".

Persze, hogy félek, mert nagyon tetszik a lány, izgulok, hogy megfelelek-e neki.

Van-e valami jó taktika ilyen esetben? lájkoljam én is az egyik fényképét? Esetleg írjak neki egy sms-t? Ha igen, mit? Frappáns gondolat most nem jut eszembe. Nem vagyok biztos a dolgomban, nem tudom, hogy tetszem-e neki vagy sem, egyáltalán nem ismerem, közös ismerősünk nincs. Egy levelezést ilyen helyzetben meg nem tudom, hogy kezdjek el, egy rendezvous után könnyebb lenne.. áh!

Megnyerő szeretnék lenni a szemében, "charming", ahogy az angol mondja. Vagy csak simán 2 hét múlva hívjam fel, amikor ráérek?

Más. Lehet, hogy hülye gondolat, de hihetetlen, hogy egy ilyen lánynak ne legyen barátja, legalább is a családi állapota "egyedülálló". Érdekes.

2011. szept. 11. 21:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
írj neki smst, hogy épp rá gondoltál és hogy mi újság van vele!
2011. szept. 12. 11:30
 12/15 anonim ***** válasza:

1. tipp

reggel borotválkozz meg, mosd meg a hajad, öltözz fel kényelmesen s elegánsan, majd a nap hátra levő részében NE NÉZZ TÜKÖRBE!

2. tipp

találka előtt ne gondolj arra, mit fogsz mondani, olvasgass, kapj be egy rágót

3. tipp

ne gondolkozz sokat, inkább beszélj, szórakoztasd viccekkel, történetekkel, stb...

4. tipp

ez az egyik legfontosabb! rögtönözz! hülyéskedj nyugodtan, teremts vicces helyzetet, menjetek spontán helyekre sétálni, vásárolni, bármi

2011. szept. 13. 19:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, a spontán véletlen helyzeteket én is csak ajánlani tudom, de a lányok nem szeretik, ha folyamatosan zavarják, írogatnak nekik. Akár mennyire is hiányzik, te sms-ezz vele minden nap. Próbálj elérhetetlennek tűnni, sms-ben próbáld meg picit húzni az időt, ha pl. visszaválaszol. Érd el, hogy érdeklődjön irántad, és ha egy nap te kerested, várd másnap, hogy ő kezdeményezzen.
2011. szept. 14. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:
bocsi elírtam... ne sms-ezz vele minden nap... és szerintem egyáltalán nem kell kicsípned magad, a lányok általában zavarba jönnek ha látják, hogy a pasi csak miatta csinosította ki magát. Csak add magad.
2011. szept. 14. 14:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne akarj neki megfelelni.
2011. szept. 14. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!