Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e valami jó taktika ilyen esetben?
A lánnyal csak futólag találkoztam kb. 1 éve, facebookon ismerősök vagyunk, de amúgy nem randiztunk még soha, csetelni sem cseteltem vele. én 25 vagyok, ő 22 éves.
Kb. 1 hete lájkolta az egyik fényképem. Tudom, hogy nincs jelentősége, de örültem neki. Pár, egy-két szavas e-mailben elhívtam kávézni, megadta a telefonszámát is. Sajnos csak 2 hét múlva tudok vele találkozni, ezt meg is írtam neki, aranyosan válaszolt, azt mondta, hogy "majd találkozunk ha ráérsz. ne félj".
Persze, hogy félek, mert nagyon tetszik a lány, izgulok, hogy megfelelek-e neki.
Van-e valami jó taktika ilyen esetben? lájkoljam én is az egyik fényképét? Esetleg írjak neki egy sms-t? Ha igen, mit? Frappáns gondolat most nem jut eszembe. Nem vagyok biztos a dolgomban, nem tudom, hogy tetszem-e neki vagy sem, egyáltalán nem ismerem, közös ismerősünk nincs. Egy levelezést ilyen helyzetben meg nem tudom, hogy kezdjek el, egy rendezvous után könnyebb lenne.. áh!
Megnyerő szeretnék lenni a szemében, "charming", ahogy az angol mondja. Vagy csak simán 2 hét múlva hívjam fel, amikor ráérek?
Más. Lehet, hogy hülye gondolat, de hihetetlen, hogy egy ilyen lánynak ne legyen barátja, legalább is a családi állapota "egyedülálló". Érdekes.
elolvassam és ugy adjak egy választ?
(ahoz fel kell pontoznod mind a 3 választ és meg lesz a kockázata annak hogy vmi poént írok.)
én is vicces srác vagyok. de fogalmam sincs, hogy kell "felpontozni". ;)
Tényleg örülnék egy komoly válasznak, egy jó viccet adok érte cserébe:
Tömött buszon:
- Uram, maga fingott?
- Természetesen! Miért, mit gondolt, mindig ilyen büdös vagyok?!
na jó. :)
Írj neki egy smst ezzel a szöveggel:
Az jutott eszembe, hogyha talizunk akkor hátulról teszem be! :D
Na komolyra véve a szót! Ne görcsölj rá, írj neki hogy azért írsz hogy nehogy elfelejtsen téged mert a te fejedben egész nap csak ő járt! meg hogy várod a talit. Vagy valami ilyesmi! Vagy írj neki valami verset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!