Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok mi tetszik meg nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mi tetszik meg nektek egy pasiban?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok vele egykorú csajoktól szeretnék kérdezni :)
2011. szept. 9. 21:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:53

>>> "nem túrjuk az orrunk, nem fingunk az asztalnál" EZ ITT, NEM A TE SZOBÁD!!! :D (Egyik kopó, másik eb) [link]

Én pasi vagyok, de a csajok ezeket szokták írni: Szem (tekintet), haj, kéz, cipő. Igényesség-ápoltság, humor! Tudjon beszélgetni, legyen IQ-ja.

És valóban így van!

2011. szept. 9. 23:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Legfontosabb, hogy aranyos és persze ápolt arca,szép mosolya(ápolt fogak) legyen az illető srácnak. Másik dolog meg az, hogy mindenképp legyen nálam magasabb, lehetőleg ne legyen csontsovány, de izompacsirta sem.

Szerintem a legtöbb lány előbb a srác arcát nézi meg, s aztán meg a többit. Persze az öltözködés is nagyon fontos, s ezt most nem arra értem, hogy az illető srác csak márkás cuccokat hordjon, hanem arra,hogy azért próbáljon kicsit lépést tartani a divattal. Előfordult már velem olyan is, hogy imádtam a srác arcát, de mikor megláttam, milyen gusztustalanul piszkos a cipője meg hanyag az öltözéke hát rögtön lemondtam arról, hogy megismerjem.

Persze mindemellett a jellem is fontos, de csak az esetleges bemutatkozás után ismerhetjük meg jobban a másik belső tulajdonságait.

2011. szept. 10. 00:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Még ennyi álszent választ! Az igazság az, h a lányoknak csak a külső számít. Ha csúnya vagy, csinálhatsz bármit, lehetsz bármilyen belül, nem fogsz kelleni senkinek. Ha jóképű vagy, akkor viszont belsőre is tökéletesnek látnak, és szinte bármelyik csajt megszerezheted (kivéve akinek nálad is jóképűbb barátja van).
2011. szept. 10. 08:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért álljon meg a menet. Szerintem nem állszentség azt mondani, hogy a belső dolgok is számitanak. Nekem is volt, hogy tetszett egy pasi mert jól nézett ki, de aztán mikor megszólalt és még egy becsületes mondatot sem tudott összerakni, hát eléggé kiábránditó volt.

Jobban bejött inkább egy olyan srác, aki nem volt egy nagy szépség, de egy két beszélgetés után levett a lábamról azzal, ahogy beszélt hozzám, meg ahogy viselkedett. Azt senki sem mondhatja, hogy a külső nem fontos. Normális, hogy az embert a szép vonzza.

2011. szept. 10. 09:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Külsőleg legjobban a barna hajú barna szemű (lehetőleg sötétbarna) srácok tetszenek.

Előny ha picit hosszabb a haja. ( akár ilyen : [link] akár ilyen: [link] )

Lehetőleg legyen nálam magasabb ( én 170 cm vagyok).

Belsőleg: jó humorú, kedves, őszinte.

Persze nem muszáj, hogy pontosan megfeleljen a fent leírtaknak, mindössze az az esetem. Legyen valami ami megfog benne. :D

2011. szept. 10. 11:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Jah, és 17/L :D
2011. szept. 10. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!