Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Ti mit néztek meg elsönek 1 pasiban? Mik a fontos "tulajdonságok"?
Bocs, de ez hülye kérdés. Mindenki mást figyel.
- Szem
- Arc
- Láb
- Kéz
- Seg
Első sorban a kinézete (mert ugye ezt látjuk először) Most nem kell überf*sza csávónak lennie, de azért nézzen ki valahogy. De a legfontosabb, hogy ÁPOLT legyen!
Aztán ha megismerem, érdekelnek a tulajdonságai, a viselkedése társaságban(utálom azt a pasit, aki a haverjai előtt lekezelően bánik a barátnőjével)
Fontos tulajdonságok nekem egy fiúban, hogy kedves legyen, lehessen vele viccelődni és hogy komolyan vegyen.
16/L
Először a külsejét nézem meg, mint mindenki más. Ha kinézete átlagos, és nem sovány, duci, akkor esetleg el tudnám képzelni barátomnak. Aztán megismerem belülről, és a külseje egyre lényegtelenebbé válik, de az előző megállapításaimnak akkor stimmelniük kell.
Mint belső, a különleges személyiségű srácokat kedvelem, és valamiért nem vonzanak a túl beszédesek, hiába nagy az én pofám. Meg persze lehessen vele beszélgetni, és intelligens legyen.
Én a külsőben nézem:
-"kisugárzás":D
-kéz
-szem és arc
-aztán mindentXD
Belsőben meg annyit, hogy legyen ápolt, vicces, okos, legyen valamihez tehetsége(pl. gitározzon, vagy valami), ne legyen bunkó, ne legyen divatmajom, és legyen udvarias.
Lehet, hogy túl nagyon az elvárásaim, de nem muszáj mindnek megfelelnie...:) 15/L
- Külsőre nem kell helyesnek lennie, de legyen a kinézete szimpatikus. (Én is egy átlag csajszi vagyok, és átlagos kinéeztű srácot is tudok vonzónak látni.)
- Ne dohányozzon, mert én sem teszem.
- Legyen közös érdeklődésünk is, tudjunk jókat beszélgetni.
- Ne legyen nálam fiatalabb, inkább idősebb 3-4 évvel. (De ez nem olyan szigorú szempont.)
Ha mindez adott, akkor szívesen randizom vele, és ismerkedem. 23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!