Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok? Nektek mi teccik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok? Nektek mi teccik egy pasiban? És hogy jelzitek neki hogy teccik?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 21:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%

Nekem elsőként a külső tetszik ha tetszik. Mivel azt látom először. Ha van benne valami olyan ami "bejön" akkor az a pasi tetszik. Aztán ami még tetszik egy pasiban ha jó a humora. Az nagyon nagyon nagyon fontos. Ugyanúgy fontos, hogy kedves legyen és jólnevelt. :)

Jelezni nem szoktam. :D Nem szeretek kezdeményezni. Ha elnyeri a tetszésem egy pasi akkor azt magamban szoktam lerendezni.

2009. dec. 21. 21:35
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Én először a száját nézem meg, aztán pedig a haját! Ha leér a válláig az már nálam tuti siker! Onnan már csak a belső tulajdonságokat nézem... Hogy jelzem ha tetszik? Sehogy...Jön magától, hogy mit teszek és mit nem!
2009. dec. 21. 21:57
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Nekem az, ha meg tud nevettetni.De úgy rendesen.
2009. dec. 21. 23:44
 4/13 anonim ***** válasza:
én úgy jelzem hogy többször találkozik vele a pillantásom és ebből rájön hogy felfigyeltem rá.mondjuk a buszon ha sokszor összenézünk akkor a végén rámosolygok aztán ennyi:D
2009. dec. 23. 15:02
 5/13 anonim ***** válasza:
én először a haját nézem meg, ha fekete, sötétbarna és egy picit hosszabb(belelóg a szemébe) az neke tetszik,ilyenkor már ált.ban jó, de azé az arcát is megnézem^^
2009. dec. 23. 15:54
 6/13 anonim ***** válasza:
32%
Teccik... Tetszik, te iq betyár.
2009. dec. 23. 16:14
 7/13 A kérdező kommentje:
Látom ide is betévedtek a gyengeelméjű egyének :) Amugy meg ez olyasféle közvéleménykutatás de aztán lehet ám fikázni nyugodtan :)
2009. dec. 23. 16:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Passz, nem tudnám megmondani, mit nézek meg rajta először, úgy egészben a pasi fejét, mert lehet, h szép a szeme, de ha az összkép nem tetszik akkor nem tok mit csinálni. Egyébként szeretem ha a srácnak van válla, és ha szép nyaka van az illetőnek.:) Jelezni nem szoktam, de barátnőim szerint látszik rajtam, ha tetszik egy fiú, állandóan mosolygok, főleg rá.(szal nem vigyorogva bámulom.)XD
2009. dec. 23. 16:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Én az arcát szoktam megnézni, de legjobban a szemét! Ha bejön a srác, akkor általában a pillantásom elszokta ezt árulni!:D
2009. dec. 23. 16:58
 10/13 anonim válasza:

Én a külsőre de inkább a belsőre megyek.persze azt se akarom hogy egy világ ronda fiúval járjak de ha egy srác nem annyira helyes de nem is csúnya nincs semmi gond.

Hogy hogyan jelezz neki ha tetszik neked?:Én először szemezni szoktam vele kb 5 napig aztán ha nem kezdeményez odamegyek hozzá és elkezdünk dumálni. mondjuk nekem nincs ijen problémám hogy miről fogunk beszélgetni mert nekem van egy bátyám és vele tökre elvagyok persze más ha vele beszélek és más ha azzal a sráccal aki tetszik én ezt tudom tanácsolni!!

2009. dec. 23. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!