Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok mi tetszik meg nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mi tetszik meg nektek egy pasiban?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok vele egykorú csajoktól szeretnék kérdezni :)
2011. szept. 9. 21:44
1 2
 1/16 DakotaDamon ***** válasza:
100%

Az, ami jó benne. :)

A hangja, a viselkedése, a gesztusai. Bármi megfoghat egy fiúban.

17/L

2011. szept. 9. 21:46
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
mind csak a kinézetre megy... még ha egy utolsó sz.mét csaló és koldus de jól néz ki, na még akkor is inkább egy olyat választanak mint egy művelt jó módú tanultat, aki tegyük fel nem olyan helyes...
2011. szept. 9. 21:46
 3/16 anonim ***** válasza:

jah és azt nem nézik h ők is tegyük fel okádékok, mást lefikáznak magukat meg nem nézik meg...

Tisztelet annak a kevés kivételnek

2011. szept. 9. 21:47
 4/16 anonim ***** válasza:
Nyilván először a kinézete tetszik meg, mert a lelkébe nem látok bele. Ha a lelkébe már beleláttam egy rám szabott személyiséggel meg tud tartani :D Legyen laza, optimista vidám és humoros. Emellett magabiztos és talpraesett. Na meg hűséges... :) De engem pl ha egy pasi főz nekem nagyon meg tud fogni :D (Én is tudok de ha a pasi áll elő saját készítésű vacsival az nagyon szuperjó) Na meg egy hátmasszázs. Ahw...-
2011. szept. 9. 21:48
 5/16 anonim ***** válasza:
45%
ami egy pasinak van és egy csajnak nincs, ész és f asz
2011. szept. 9. 21:48
 6/16 anonim ***** válasza:

Először természetesen csak külső alapján tudok ítélni..

Általában a kék szeműek és a sötét hajúak tetszenek...De persze nem muszáj ennek így lennie..

Szeretem, ha valaki magasabb nálam(168cm) és nem ilyen kis vékony, de nem is kövér.

Belső: Legyen okos, nem stréber, csak tudjon a világ dolgairól, lehetőleg sportoljon, legyen vicces és jófej :)

2011. szept. 9. 21:51
 7/16 anonim ***** válasza:

hát a tekintete a gesztusai és a mosolya :)

bár mondjuk körömbeli sráccal sose kezdenék (25+)

16!L

2011. szept. 9. 21:52
 8/16 szamóca.. ***** válasza:

"inkább egy olyat választanak mint egy művelt jó módú tanultat, aki tegyük fel nem olyan helyes..."

ez nem mond ellent a másik nagyon okos állításnak, miszerint csak a pénzre hajtunk? :D

2011. szept. 9. 21:52
 9/16 anonim ***** válasza:
47%

egy kedves szó egy gesztus és a még köszönni is tudsz csodás férfiállat lehetsz! persze csak ha az átlagos nem a tömegpéldány pattanásgyülyteményt jelöli hanem minősegi átlagsrácot szóval nem büdös néha fogat is mos nem szétnyúzott cuccokban jár fodrásznál járt már ebben az életben és az se gáz ha a stílusod nem a dedpapádé vagy egy rajos pujáró herczegé persze kinek a pap kinek a kettő haljá meg. ja és a konditerem látott már?! és persze nem túrjuk az orrunk nem fingunk az asztalnál de remélem ezt vágod.

ja és nem vagyok 17 éves lány de kb erre számíts

2011. szept. 9. 21:53
 10/16 anonim ***** válasza:
az arca. ha az nem tetszik, akkor nem is jön be nekem a pasi.
2011. szept. 9. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!