Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet a kérdésre válaszoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet a kérdésre válaszolni, hogy "miért nem? "?

Figyelt kérdés
Persze tudom,ezt csak én tudhatom, de egy fiúnak már nagyon sokszor elmagyaráztam hogy nem szeretnék vele járni,és nem érti meg :) Mindig azt kérdi, hogy miért nem.Mondtam már neki hogy nem vagyok szerelmes,nem szeretem, nem az esetem, nem tudom máshogy elképzelni csak barátként...de mit mondjak hogy tényleg megértse?:)
2011. szept. 8. 15:06
1 2
 11/15 napietus ***** válasza:
100%
"kedves géza, nem vagyok hatóság, hogy indokolni legyek köteles. válaszoltam a kérdésedre ennek ellenére, arról, hogy neked nem tetszik, nem tehetek. zárjuk le ezt a témát, vagy felejts el mint barátot is". mindezt ne bunkón, hanem kedvesen, mosolyogva.
2011. szept. 8. 15:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Persze,csak úgy érzem hogy tartozok neki annyival hogy elmagyarázzam :)Még akkor is ha már vagy ötszázszor megtettem
2011. szept. 8. 15:28
 13/15 napietus ***** válasza:
figyelj, azért nem érti, mert nem akarja érteni. és ötszázegyedjére, meg ezredjére sem fogja.
2011. szept. 8. 15:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Pedig lehetne részletezni, akár egy kicsit sértően is, hogy ne legyen olyan kielégíthetetlen a magyarázkodásod utáni vágya.
2011. szept. 8. 15:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, még egyszer megpróbálom,ha nem érti meg, megmondom neki hogy most már zárjuk le ezt a témát tényleg. :)
2011. szept. 8. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!