Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mit válaszolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit válaszolnátok erre kérdésre?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, és sokszor látok a buszon illetve az egyetemen csinos, számomra szép lányokat. Ha Te lennél az egyik, és ha odamennék hozzád ezzel a kérdéssel, hogy "Te méltónak tartod magad arra, hogy megismerkedjünk?", akkor mit válaszolnál, illetve mit gondolnál rólam a kérdés nyomán? 19-24 éves lányok válaszoljanak elsősorban, mert ilyen korosztályból akarok barátnőt, de bárki válaszolhat. 19/F.
2011. jan. 16. 21:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

nem vok lány

de sztem pofonvágnának (ha nem rúgnak tökön)

ember. alapvető kúltúra h nem alázod meg (nyilvánosan) azt akivel dumálni akasz

2011. jan. 16. 21:10
 2/18 anonim ***** válasza:
93%

Kiröhögnélek :)

Sajnálom, de szörnyű ez a szöveg, főleg a villamoson,ahol ígyis van elég baja az embernek. Inkább kérdezd meg mennyi az idő :)

3/18 anonim ***** válasza:
95%
TEJÉZUSATYAURISTEN
 4/18 anonim ***** válasza:
82%

bocsi csak 16 vagyok, de egyből olyan sallert kapnál hogy helyben megpördülnél 3szor...

L

2011. jan. 16. 21:11
 5/18 anonim ***** válasza:
89%
"Te méltónak tartod magad arra, hogy megismerkedjünk?" hát az illedelmesebbjei és műveltebbjei elpirulnának,valszeg nem vennék rossznéven, de a többségének nem jönnél be ezzel a dumával... a másik fontos dolog, ha nem teteszel a csajnak úgyis leszarja a szövegedet, tehát startból azokra mozdulj rá akik nem épp a legcsinosabb és adnak vmi jelet neked...
2011. jan. 16. 21:13
 6/18 anonim ***** válasza:

Óriási lelkierővel nem röhögnélek képen, csak megköszönném a lehetőséget, és nem élnék vele...

22/L

2011. jan. 16. 21:15
 7/18 anonim ***** válasza:

Rossz a kérdés.

Inkább: "Méltónak tartasz engem arra, hogy megismerkedjünk?"

Á, nem még így is szörnyű. Én a képedbe röhögnék :)

23L

2011. jan. 16. 21:15
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
Kb annyi lenne a válaszom: Én lehet, hogy méltó vagyok rá, de hogy te nem vagy arra méltó, hogy engem megismerj ilyen szöveggel, az tuti biztos, úgyhogy cső...
2011. jan. 16. 21:16
 9/18 anonim ***** válasza:
95%
Alekosz akar csajozni xd
2011. jan. 16. 21:28
 10/18 anonim ***** válasza:
Hogy egy brutális tajparaszt vagy aki azthiszi h körülötte forog a világ!! Megköszönném a tapasztalatot amit általad szereztem és búcsút intenék! :)
2011. jan. 16. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!