Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit válaszolnátok erre kérdésre?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, és sokszor látok a buszon illetve az egyetemen csinos, számomra szép lányokat. Ha Te lennél az egyik, és ha odamennék hozzád ezzel a kérdéssel, hogy "Te méltónak tartod magad arra, hogy megismerkedjünk?", akkor mit válaszolnál, illetve mit gondolnál rólam a kérdés nyomán? 19-24 éves lányok válaszoljanak elsősorban, mert ilyen korosztályból akarok barátnőt, de bárki válaszolhat. 19/F.2011. jan. 16. 21:07
11/18 anonim válasza:
Nem Alekosz jobban csinálja :D
Amúgy más szöveggel talán össze jön
12/18 anonim válasza:
Ha máshogy fogalmaznád meg a kérdést, talán nem röhögnélek képen egy ilyen helyzetben. Várj, mégis.
19/L
13/18 anonim válasza:
Szerintem vmi más szöveget kéne kitalálnod.Vagy mond neki, hogy nincs e kedve beszélgetni veled amig buszoztok.
14/18 anonim válasza:
Én egyébként nem röhögnélek képen,de fogalmazz meg egy egyszerűbbet. Adnék egy esélyt neked, hogy megismerjelek. előző volatam 23/L
15/18 Mentifantezsvér válasza:
Bocs de ez olyan egoista és lenéző szöveg hogy szóra se méltatnálak :D
16/18 A kérdező kommentje:
Hmm... nem gondoltam hogy ennyire sértő ez a kérdés. Kitalálok akkor valami más frappánsat. Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2011. jan. 17. 05:15
17/18 anonim válasza:
"Miért, te talán méltónak találtad magad, ahhoz, hogy ide told a képed?"
Paraszt.
18/18 anonim válasza:
Nagyon jó a meglátásod. EZ nem is rossz szöveg. A lényeg, hogy ezt inkább k*rvás csajoknak mond. Egy átlagos, csinos lányt inkább próbálj megnevettetni, vagy mondjuk nyűgözd le azzal, hogy: bocs hogy csak így idejöttem de nagyon tetszel nekem.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!