Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet a kérdésre válaszoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet a kérdésre válaszolni, hogy "miért nem? "?

Figyelt kérdés
Persze tudom,ezt csak én tudhatom, de egy fiúnak már nagyon sokszor elmagyaráztam hogy nem szeretnék vele járni,és nem érti meg :) Mindig azt kérdi, hogy miért nem.Mondtam már neki hogy nem vagyok szerelmes,nem szeretem, nem az esetem, nem tudom máshogy elképzelni csak barátként...de mit mondjak hogy tényleg megértse?:)
2011. szept. 8. 15:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
"Mert csak."
2011. szept. 8. 15:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert ilyen és ilyen az esetem, te pedig ilyen és ilyen vagy.
2011. szept. 8. 15:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha ezekből nem értette meg hogy nem kell neked akkor eléggé rámenős lehet...
2011. szept. 8. 15:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnállak!Szerintem mond el neki még egyszer hogy nem akarsz tőle semmit nem fogja föl adni amíg azt mondod neki hogy barátok vagytok és mond meg neki hogy felejtsen el teljesen!
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
" Bocsi de azért nem mert, nem vagy az esetem, de barátod szívesen leszek!" :)
 6/15 anonim ***** válasza:
67%
Mondd el neki, hogy miért nem. Szerintem ez a leglogikusabb döntés. :):D Nekem is volt egy lány, aki nagyon tetszett, de én neki nem, barátok maradtunk...de azóta veszekszem vele a "miért nem?"-re adott válaszai miatt, mert hasonlóan nem mondanak semmit, mint amiket te mondasz szerencsétlen srácnak. :) Fejtsd ki neki, és akkor megnyugszik. Az se baj ha teljesen őszinte vagy, és besértődik. Sokkal jobban bántja egy férfi lelkét a sok terelés, mellébeszélés, mint az őszinteség.
2011. szept. 8. 15:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondd azt neki, hogy te sem tudod miért, mert az eszeddel te sem tudsz semmilyen kifogást ellene, egyszerűen nem indulnak be a tőle a hormonjaid és kész.

Ez szerintem elég jól hangzik!Lehet, nem igaz.:)

2011. szept. 8. 15:15
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! :) Már azon túl vagyunk, mondtam neki hogy adja fel, nem lesz később sem semmi, erre az volt a válasz,hogy "Nem akarom feladni...".Még megpróbálom neki érthetően elmagyarázni, valamit összerakok így az eddigi válaszokból.:)
2011. szept. 8. 15:16
 9/15 A kérdező kommentje:
15:10-esnek: Dehát ez az igazság, nem értem hogy fejtsem ki ennél jobban...mondjam neki hogy nem tetszik hogy barna a hajad és kék a szemed?:D ( ez csak példa volt,nem azzal van bajom :P )
2011. szept. 8. 15:19
 10/15 DakotaDamon ***** válasza:
100%
Én a "Miért nem?" kérdésre előszeretettel válaszolok a "Miért igen?" kérdéssel. :D
2011. szept. 8. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!