Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bisex vagyok, és pár kérdésre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bisex vagyok, és pár kérdésre szeretnék választ?

Figyelt kérdés
Ti hol szoktatok ismerkedni? És hogy döntitek el hogy az illető is vonzódik hozzátok vagy sem?
2011. aug. 16. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:

www.pinkvanilla.hu.

www.angyalkak.hu

Persze ha lány vagy. Internetes társkeresőre kell regisztrálni. (Ha fiú vagy, rengeteg homo oldal van, keress rá a google-ban "meleg társkeresők"

2011. aug. 16. 11:24
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Szal te meleg vagy pfejj -.-
2011. aug. 16. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért "pfejj"? Ő is ugyanolyan ember, mint bármelyikünk, nem tehet róla. Tiszteld a másságot! Te is más vagy, te sem vagy más!
2011. aug. 16. 12:25
 4/7 Victoria Winchester ***** válasza:
100%
Nem meleg, hanem biszexuális!! Kedves parasztgyerek/hülye p*csa, tudod mindkét nemhez egyformán vonzódik. Nem tudom miért kell az ilyenre fújjolni. Kíváncsi lennék, hogy te hogy viselnéd a sok gyalázás, ha biszexuális/meleg lennél!!!
2011. aug. 16. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy se mert ez undorító dolog . Egymás f*szát szopni . blöeeeee
2011. aug. 20. 09:37
 6/7 A kérdező kommentje:
milyen f_szát?? csajszi vagyok
2011. aug. 21. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
5. ezt benézted!
2013. jan. 23. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!