Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerethettem belé? 16/L ő egy 20/F
Figyelt kérdés
még nem volt komolyabb kapcsolata és nekem se.. a szüleink jóba vannak, és én még hozzá se szóltam a fiúhoz..igazából nem is volt nagyon alkalmam, mert csak elmegyünk egymás mellett vagy éppen olyan helyzet volt ahol nem lehetett.. de mellém áll és elkezd remegni a kezem, és a gyomrom is.. :| Ez elég fura.. mit tegyek? S.O.S2011. szept. 4. 22:52
5/5 anonim válasza:
Ez nem igaz, hogy keress korodbelit. Nekem sosem voltak velem egykorú barátaim. Engedd el magad, add magad, és szólj hozzá nyugodtan, ha majd látod milyen a reakcióját akkor tudsz is következtetni, hogy mi legyen a következő lépés. Amúgy nekem meg egy 11 évvel idősebb férfi jön be. És? Csak bejön, nagyonis, senki nem mondta, hogy férjhez akarok menni. Csupán megtetszett, és annyi, keresem a magamnak való pasit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!