Hogy szerethettem belé, mikor lehet, hogy nem is létezik?
Volt nemrég egy olyan álmom, sétálok egy macskaköves szűk kis utcában; egyszer csak belebotlok egy fiúba. Ébenfekete haja volt, meg annyira elragadott a tekintete, gyönyörű szeme volt, az volt a különös, hogy pár másodpercenként váltogatta a színeket. Egyszer zöld, kék, fekete, barna stb. És olyan szép arca volt, tisztára belebolondultam.
Az álom többi része nem annyira lényeges, de amikor felébredtem, először csak az az arc jutott eszembe és valahogy úgy éreztem, mintha beleszerettem volna. Pedig biztos vagyok benne, hogy ezt az arcot csakis én találhattam ki, mert még soha nem láttam hasonlót. Nem tudom, lehet, hogy ostobaság. Mit gondoltok? Létezhet ő egyáltalán, vagy csak én találtam ki unalmamban?
Köszönöm előre is.
16/L
Létezik és több készletnyi színes kontaktlencsével közlekedik.
De az is lehet,hogy az ideálodat álmodtad meg.
Az álmokban gyakran játszanak velünk az érzelmeink, te pedig csak 16 éves vagy, ez a plátói szerelem és vágyakozás korszaka - a szépre, jóra vársz egy fiúba, hát beleszeretsz az álombeli srácba, aki ezt megtestesíti:)
Nekem is volt ilyen. El fogod felejteni.
Szerelembe szerelmesnek lenni sok fiatalkának a szokása, de azt mondom, hogy előbb-utóbb felbukkanhat az életedben egy ilyen férfi. Nem fog feltétlen pillanatról pillanatra erősen változni a szeme, de lehet hogy néha néha mégis a színét változtatja, vannak ilyenek.
A fantáziád remekül támogatja a kívánságaidat, így ha tisztában vagy azzal, kit szeretnél magadnak, ha a tulajdonságait megjeleníted álmodozásaiban, ha nem is teljesen úgy, de rá fogsz találni, csak légy nyitott.
Velem is így történt. Párom az, akit magamnak álmodtam, ahogyan én vagyok az, akit ő magának álmodott.
A hasonló vonzza a hasonlót.
Leragadtál annál hogy a fiú hogy nézett ki,pedig nincs jelentősége.Az álomnak valahogy meg kellett jelenítenie,de lényegtelen a külsőség,ezért ne gondolkozz azon,hogy létezik-e.
Ez egy klasszikus vágyálom,benne a vágy két tárgyával a fiúval,és a szerelemmel,az utórezgése a szerelemnek ébredés után is megmaradt.
Az álom semmi újat,és meglepőt nem jelent,semmi olyat amit ébren is ne tudnál,és amivel nappal is tisztában vagy: egy fiúra vágysz,akivel átélheted a szerelmet.A nappali álom,és az éjszakai álom ugyanarról szól.
Nappali álom: nyitott szemmel álmodozás (ábrándozás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!