Nem tudom ki lehet. Egyszer az álmomban megjelent egy nagyon szép lány akit sohasem láttam még de tökéletes volt. Szerintetek létezik ő?
Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 18:45
1/13 anonim válasza:
Egyszer álmodtam a külsőre tökéletes pasival, de rájöttem, hogy olyan nincs. Szerelmes lettem egy álomképbe, de már kinőttem ezt.
A válaszom: nem, nem létezik, majd találsz valakit, aki Számodra az lesz.
2/13 anonim válasza:
Valahol azt olvastam, hogy külsőre csak olyan emberekkel álmodhatsz akikkel már találkoztál! Lehet, hogy ez csak annyi volt, hogy elment melletted az utcán!
Hát nem tudom, hogy igaz-e, de lehet valami valóságalapja! :)
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2. válaszolónak: Ha láttam volna valamikor szerintem feltünt volna, de az igaz hogy nagyon ismerős volt, és beszéltem is vele az álmomban,és nemcsak külsőleg volt rendben:D
2011. máj. 16. 19:03
4/13 skarma válasza:
Valójában a belső szépségeket láttad, a külsőjére kivetítve. Létezik ez a lány, de lehet hogy nem külsőleg olyan gyönyörű, hanem belsőleg, de hidd el, az az érték. Keresd csak, és megtalálod! Sok sikert!
5/13 anonim válasza:
Szerintem félig létezik félig nem. Valahol láttad már az is lehet hogy csak a fejét láttad és hozzáképzelted a többit. Szerintem a szerelemre vágyakozol és ki kellett találnod valakit akibe szerelmes lehetsz. Nekem is volt már ilyen. De nekem nem a tökéletessége volt feltűnő hanem az ahogy törődött velem. És én nem belé lettem szereslmes, hanem a viselkedésébe. Te emlékszel az arcára és mindenére? Kinézetileg? Vagy csak arra hogy tökéletes volt? 13/L
6/13 A kérdező kommentje:
Nagyából emlékszek rá milyen volt és összességében tetszett mindene, beleértve a viselkedése meg minden.
2011. máj. 16. 20:17
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
Igen. Te is a viselkedésébe szerettél bele.(szerintem biztos.) Várjunk. Eggyeltalán beleszerettél?
9/13 anonim válasza:
Nem szerettem bele. Talán csak megtetszett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!