Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerethettem belé?
még csak 16éves lányról van szó, nemtudom hogyan tudott ennyira megfogni, én már több vagyok nem szeretném részletezni.....
lányok szerintetek érdemes lenne folytatni(és most többnyire 16év körüliek válaszát várom)
20/F
4 év egyáltalán nem sok, ha valóban beleszerettél akkor tudsz rá várni is hamég esetleg nemannyira akar elmélyülni egy kapcsolatban. ha szerencséd van majd ki is tart melletted, de azér elég veszélyes abban a korban, hiszen egy 20évessel járni, emlékeim szerint is, manapság meg valsz főleg hiszen effelé tendálnak a menőségi értékrendek, elég menő... és simán lehet hogy csak mutogatni akarna majd meg felvágni hogy egy idős pasija van, aztán 18-20 körül meg majd jol elhagy mert élni akar még és nemakarja lekötni magát. szóval csak óvatosan!!
úgy szerethettél belé amugy, hogy a szerelmet nemtudod irányitani, ha jön akkor nemtudsz védekezni ellene... sokszor nagyon csúnya tréfákat űz az emberekkel, de ilyenek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!