Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerethettem bele? EZt én nem tudom elhinni. Miért?
Figyelt kérdés
Szóval... A lánnyal nagyon sok hónapot végigbeszélgettünk MSNen, élőben viszont csak kb. 5x találkoztunk, 5-10 percekre. És szeretem. Nagyon. Jobban mindennél, és mindenkinél, én még ilyet nem éreztem, pedig volt már barátnőm is, nem is egy, de én belepusztulok ebbe az egészbe... Hogy lehetett ez?2009. dec. 23. 18:30
1/3 anonim válasza:
Én olyan csajt szeretek akivel 1 rohatt szót nem beszétem ugyh....a szerelem kiszámíthatatlan
2/3 A kérdező kommentje:
De idegesít, mert én még volt barátnőim sem szerettem ennyire... Pedig hát... Elég "érzelmes" vagyok.
2009. dec. 23. 19:09
3/3 anonim válasza:
Egyszerüen menj oda hozzá és mond el mit érzel iránta. (akár vihetsz neki egy szál rósát is,hogy lássa komolyan a szándékaid)Most vagy szenvedsz tovább,vagy elmondasz neki mindent és ha minden jol sikerül akkor a karodba tarthatod!de ha ugy vetted ki,hogy tetszel neki akkor meg fökként.ha nem tudod,akkor udvarolj neki,a lányok szeretik ha kicsit foglalkoznak velük.
(tudom mert én is lány vagyok)
például:szerelmes levál,versek,félre hívod egy-két szóra, menj el mellette és sugd a fülébe,hogy:tetszel,vagy nagyon szép vagy,
És kérlek ne félj,tedd meg,és meglátod boldog leszel,hameg nem jött össze a dolog,akkor gondolj abba bele,ha ö nem szeret akkor nem ö az igazi!!!!
Remélem tudtam segíteni!!!!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!