Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert olyan nehez elhinni, hogy jol kijohet egymassal egy 30 eves ferfi es egy 18 eves lany?
na látod,ezt én se tudom,miért olyan nehéz elhinniük :/
talán azért mert azt hiszik hogy egy 18éves lány még gyerek, és nem hozzá való egy 30éves.
nem tudom..
én barátom 26, én 16 vagyok és sokan ellenünk vannak, de legjobb amit tehetünk hogy nem hallgatunk olyanokra akik ellenünk vannak :)
A kérdésben van a válasz.
Miert olyan nehez elhinni, hogy jol kijohet egymassal egy 30 eves FÉRFI es egy 18 eves LÁNY?
Én nem vagyok féltékeny. 20 éves vagyok de véletlenül sem jönnék össze egy nálam 10évvel idősebb pasival, aki valószínűleg azért hajt fiatal csajokra, mert vagy beteg és csak akkor áll fel a farka ha fiatal lányokat vihet ágyba, vagy nincs elég agykapacitása ahhoz hogy vele egykorú nőt megtartson, mert azt már nem olyan könnyű befűzni.
(Most pedig lepontozhat a sok tinilány, aki apjával egykorú pasijával jár:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!