Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elszùrtam hogy tudnà...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszùrtam hogy tudnàm helyrehozni?

Figyelt kérdés

Szoval az a helyzet hogy jartam egy lannyal még tavaly es iden megint elkeztunk talizgatni es (szerelmes lett melem) jott a nyari szunt. Mindig irogatta nekem hogy szeret meg ilyenek. Mondta hogy mennyunk ki setalni de nekem nem nagyon volt kedvem ilyen melegbe setalni . 1x 2x monda de mindig mondtam hogy most nem erek ra megminden.(azert mondtam ezt mert en inkabb a suli idoben akartam volna talalkozni vele.(mert nem egy telepulesen lakunk) Eszre vellem az utobbi idoben hogy szotlan meg ilyenek es akkor megkerdeztem tole hogy o szeret e meg engem. Es erre jott a valasz: Meguntam mar hogy mindig azt mondat hogy nem ersz ra es en mar nem erzek irantad semmit. Na most nem tudom mit csinaljak. Hogy engesztelhetem ki? kerjek tole bicsanatot?vagy mi? Pls segitsetek nagyon sokat jelent nekem ez a lany es erre akkor jottem ra amikor ezt irta nekem :(

Pls help

(azery irtam ekezet nelkul mert telorol irok es nehez vele ekezetet irni)

2011. szept. 4. 21:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Annyira nem hiányozhat, ha eddig meg lusta voltál találkozni vele. Ha egy fiú szeret egy lányt, akkor sem a meleg idő, sem a távolság nem akadály a találkozáshoz. Ebből is látszik, hogy a fiúk csak akkor ébrednek fel, hogy "jaj, ez a lány kell nekem", amikor már a lány nem mutat érdeklődést irántuk. Az tetszett neked, amikor mondogatta, hogy igy szeret, úgy szeret, de amikor már nem érdekled, akkor már egyből kellene. Szerintem ez csak fellángolás nálad, csak mert sérti az önbizalmad, hogy dobni akar. Egy barátnő ne csak suliban és suliidőben kelljen, vagy ha csak akkor kell, akkor csak a haverok (osztálytársak) előtt akarsz vele villogni.
2011. szept. 5. 12:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok vele villogni csak akkor birunk talàlkozni mert akkor van delutan idonk nyaron azert nem akartam vele talizni mert nem birtam kimenni nem vol sok udom
2011. szept. 5. 13:59
 13/16 A kérdező kommentje:
De hogyan tudnam visszahoditani?
2011. szept. 5. 14:01
 14/16 A kérdező kommentje:
Sikerult bocsanatot kertem meg o is hogy olyan vo t csakk rosz napja volt. Ezaz kosz hogy segitettetek orok hàla :D
2011. szept. 5. 19:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Remélem akkor kibékültök! :)
2011. szept. 6. 15:54
 16/16 A kérdező kommentje:
én is remélem és nagyon boldog leszek ha így lesz
2011. szept. 6. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!