Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne helyrehozni a dolgot?
Még Januárban megismertem egy lányt Hot Dog-on. Akkor mégcsak így írogattunk egymás oldalaira(nagyon aranyos, szép, kedves meg ilyeneket.) Aztán felvettük ott a kapcsolatot, majd jött MyVip is, s ott is ök jókat írogattunk egymás képeihez. Azért nem jöttünk akkor össze mert Én Budapesten lakom ő meg Gyomaendrődön (160 km tőlem). Már ekkor az első pillanatnál fogva éreztem hogy ő teljesen odáig van értem. Március közepén pedig ő kérte el az MSN. címemet, s akkoris állandóan egymást dicsértük, hogy ő hogy bír engem, meg én is mondtam hogy milyen szép. Kb. 2-3 hét múlva megkérdezte tőlem hogy ha közelebb laknénk egymáshoz akkor lehetne-e köztünk valami, s én trmészetesen azt mondtam hogy igen.
Először Áprilisban úgy volt hogy jön fel Pestre az unokatestvéréhez néhány napra, de aztán közbejött valami és akkor nem találkoztunk. Aztán jött a Június, s szó szerint minden este vagy fél 2-ig nagyon jól elbeszélgettünk, s egszer csinált rólunk egy közös képet(nem ilyen sziveset vagy egyéb csak sima közös képet), s hozzá tette hogy szerinte összeillenénk, s hozzátettem hogy szerintem is. kkor elkérte a számomat is. S közben mondta hogy két hét múlva jön fel Pestre 1-2 hétre. Ekkor megörültem hogy akkor összejöhetek vele, s nem érdekelt hogy milyen messze lakik tőlem. S ezek után továbbra is jókat beszéltünk csak aztán úgy volt hogy összejön a volt barátjával, s ekkor én kiakadtam. Nem bírtam ki, s egyik délután írtam neki hogy lát-e esélyt arra hogy lehet-e több köztünk mint barátság. Ő azt mondta hogy lát, s megkérdezte hogy hogy jutott ez eszembe, azt írtam rá hogy csak mert tudni akarom hogy van-e esélyem mert nagyon bejön nekem és szertném ha összejönnénk. S azt írta vissza hogy: esélyed? igazából te is bejössz nekem. Aztán úgy volt hogy a volt barátja végleg lemondott róla , de ő ezek után se mondott le róla. ekkor volt hogy látta hogy velem valami baj van, s ezutéán elmondtam neki hogy szeretem őt. ezek után minden rendben ment, s úgy nézett ki hogy ő is lemondott a volt barátjáról. néhány napra rá megkérdezetem tőle(mert lassan már jön az idő hogy Pestre jön) hogy ha majd összefutunk lehet-e szó arról hogy megpróbáljuk, hogy Ő+Én. Ő erre aztmondta hogy meglátjuk, s kiderült e azért volt mert van egy újabb srác aki bejön neki, de állítólag nem kölcsönösek az érzéseik, s ő azt mondja hogy szerinte a srác szivatja. Nos és az a helyze hogy amióta elmondtam neki mit érzek állandóan ilyen szerelmes idézeteket raktam ki névnek meg vagy 50 szívet üzenetnek. Azt mondta hogy semmi baj nincs emiatt csak kicsit túlzásba vittem a dolgokat, s nem kell ennyi szív mert enélkül is lehet szeretni bárkit, s nyugodjak meg mert abszolút nem haragszik rám emiatt, csak kicsit túlzásba vittem a dolgokat. ráadásul amióta szóba jött ez a két srác, alig beszélünk fele annyit mint az előző hónapban, s megkérdeztem tőle hogy ez miért van, s persze hozzátettem hogy ne haragudjonamiért ezzel piszkálom, de nagyon szeretném tudni hogy miért van ez hogy velem van- e a baj. S azt mondta hogy mással se beszél többet. aZtán egy óráig nem szólt hozzám majd szó nélkül kilépett.
Szóval az van hogy Nekem Ő nagyon sokat jelent, s bármit megtennék ha visszaforgathatnám az időt, de mivel ezt nem tudom, mndenáron szeretném helyrehozni a dolgokat, hogy minden tisztalappal induljon, hogy minden olyan legyen mint régen. Mert ő abszolút nem olyan lány mint akiket előtte ismertem, hogy csak annyi számomra hogy helyes vagyok stb. Ő olyannak szeretett meg külsőleg és belsőleg is amilyen vagyok, s ő téynleg nagyon fontos számomra, s bármire képes vagyok hogy jóvátegyem a dolgot, s nem akarom őt elveszíteni!
Segísetek kérlek! :(
Jó hosszú levelet írtál!
Hát, szerintem a helyzet az, hogy ez a lány vagy nem vesz téged komolyan és pasizni akar, vagy fél tőled valamiért. A legtöbb csaj csak játtszik a pasikkal.
Ja, egyébként arra kíváncsi lennék, hány évesek vagytok, mert ha jól láttam, azt nem írtad le.
Mert olyan 15-16 éves korban elég gyakori, hogy a fiatalok nagyon kíváncsiak és nem akarják lekötni magukat.
Hát nem tudom. A legjobb megoldás mindig az, ha beszélsz vele, de ne gépen keresztül vagy telefonon, hanem személyesen.
Ha nem akar személyesen beszélgetni, akkor tuti nem vagy neki fontos és valamiben sántikál odahaza.
A távkapcsolatokban én nem nagyon hiszek.
Szóval beszéljétek meg, mert ez így elég bizonytalan helyzet, amiben gondolom nem akarsz sokáig lenni!
elozetesen egy jo tanacs: Maskor kicsit rovidebbre foga magyarazatot es a lenyeget ird...
Nos, az a helyzet h szerintem megkene beszelni a dolgokat ahogyan Te is mondtad...cakkra tenni a dolgokat, h ki most hanyadan all, es kinek van egy vagy ket masik ember az eleteben...konkretumokba is bocsajtkozhatsz, szerintem megkerdezhetned h lehetne e szo arrol amirol regebb, hogy esetleg talalkozzatok es rendezzetek, megbeszeljetek a dolgokat, esetleg osszegyertek...Fontos lenne tudni hany evesek vagyok, mert ha 14-15 korul akkor nem sokat tehettek azert h talalkozzatok, es ha nemtudtok talalkozni az biza nagyon tonkrevag egy kapcsolatot...ha hetente vagy kethetente legalabb talalkozni tudtok akkor van ertelme, de nagyon nagyon nagy szeretet es bizalom szuksegeltetik...nem is beszelve a husegrol...foleg az elejen...latom azt h Te nagyon szereted ezt a lanyt igy latatlanban is...de forditva is igy van? ha annyira szeretne akkor nem gondolkodna a volt baratjan egyaltalan...egyszer nekem is volt hasonlo "kapcsolatom" annyi h koztunk volt legalabb 500 km, de ez most lenyegtelen...allandoan volt valami amiert nem tudtunk talalkozni...az esti beszelgetesek fokozatosan elmaradtak, ugyanugy ahogy az sms-ek is...ezert nem tudok nagyon optimista lenni...
Azt tanacsolom ha lehetoseged van ne vard h O menjen Pestre latogasd meg te, ott ahol a lany lakik...es tisztazzatok a dolgokat! Remelem sikerul. Ha meg nem akkor biztos a kornyezetedben is vannak olyan lany akit szeretni tudnal...csak szet kell nezni:)
remelem segitettem Udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!