Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszùrtam hogy tudnàm helyrehozni?
Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet hogy jartam egy lannyal még tavaly es iden megint elkeztunk talizgatni es (szerelmes lett melem) jott a nyari szunt. Mindig irogatta nekem hogy szeret meg ilyenek. Mondta hogy mennyunk ki setalni de nekem nem nagyon volt kedvem ilyen melegbe setalni . 1x 2x monda de mindig mondtam hogy most nem erek ra megminden.(azert mondtam ezt mert en inkabb a suli idoben akartam volna talalkozni vele.(mert nem egy telepulesen lakunk) Eszre vellem az utobbi idoben hogy szotlan meg ilyenek es akkor megkerdeztem tole hogy o szeret e meg engem. Es erre jott a valasz: Meguntam mar hogy mindig azt mondat hogy nem ersz ra es en mar nem erzek irantad semmit. Na most nem tudom mit csinaljak. Hogy engesztelhetem ki? kerjek tole bicsanatot?vagy mi? Pls segitsetek nagyon sokat jelent nekem ez a lany es erre akkor jottem ra amikor ezt irta nekem :(
Pls help
(azery irtam ekezet nelkul mert telorol irok es nehez vele ekezetet irni)
Menj haza, kapcsold be a gépet és írd le még 4x, normálisan.
2011. szept. 4. 21:34
2/16 anonim válasza:
Indulj el gyalog. Az első elágazásnál balra...
2011. szept. 4. 21:34
3/16 Manesz válasza:
Úgy hogy odamész hozzá, majd halálra vered egy helyesírási szótárral, majd önmagadat is.
2011. szept. 4. 21:38
4/16 anonim válasza:
Erre csak azt tudom írni, hogy magadnak köszönheted. Nem tudod, milyen ritka, ha egy csaj keres téged és nem várja meg míg te hívod el valahová. Ha folyton lekoptattad, akkor ne csodálkozz, hogy nem akar tőled semmit. Beleunt a várakozásba. Talán akkor lehetne némi esélyed ha többszörös erővel próbálkoznál vele, mint ő veled a nyáron. Akkor talán elhiszi, hogy tényleg érdekled őt.
2011. szept. 4. 21:40
5/16 anonim válasza:
Szerintem kérj a lánytól bocsánatot, mondd meg hogy nagyon fontos a számodra és nem akarod elvesziteni. Ha elutasít akkor ne jelentkezz neki egy darabig, lehet hogy igy el kezdesz majd neki hiányozni és vissza megy hozzád. :)
6/16 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy ne irjatok ezek miatt mert telorol nem birok jol irni es pls normalis valaszookat kerek.
7/16 anonim válasza:
Bocs, rosszul írtam. ... érdekel téged.
2011. szept. 4. 21:41
8/16 A kérdező kommentje:
Ja sajnos irta azt is hogy jobb lenne hogyha egy ideig nem beszelnenk. Ezt nem tudom hogy be birom e tartani. Nagyon hianyzik es muszaly neki elmondanom. Szerintetek keressem fel attol meg??
2011. szept. 4. 21:45
9/16 anonim válasza:
Szerintem ha azt mondta hogy ne beszéljetek egy darabig akkor most épp azért se ne irj neki,igy majd te fogsz neki hiányozni! Saját tapasztalatból mondom...
2011. szept. 4. 23:07
10/16 A kérdező kommentje:
Szerintem nem fogok neki hiànyozni mert azért nem volt még olyan nagy szerelem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!