Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen speciális esetben mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen speciális esetben mit tennétek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van 1 lány aki bejön nekem én 16 ő 17 4-5 hónap korkülönbség van köztünk. Nekem ő a kezdetektől fogva nagyon bejön. Elhatároztam hogy megismerkedek vele, és sikerült is vele beszélnem annyit hogy megismerjem. Ő nem tudja hogy bejön nekem, de azt mondta, hogy nem találja igazán magát és nem hiszi hogy ha ő saját magát nem érti meg akkor más vki megtudja érteni és el tudja fogadni. Még az is hozzátartozik, hogy amikor megtudja hogy 1 fiúnak bejön akkor kiakad és lebeszéli a fiút magáról. Attól tartok, hogy az én szándékaimat is megneszelte valakitől, mivel tegnap délután eléggé bunkó volt velem, amire még nem volt példa sosem. De az is lehet, hogy nem. Szerintetek jó megoldás lenne ha elhívnám valahova és elmondanám neki ,hogy én nekem így ahogy van bejön, és elfogadom? Esetleg valami más ötlet?Értelmes válaszokra várok! Előre is köszi!
2011. szept. 3. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Háát... Érdekes eset... Én pl. ennék egy lekváros buktát, majd ráállnék egy meleg betonra. Ennyit tudok csak javasolni. Ha nem jön be, akkor figy: most vagy elmondod neki, amit érzel, és megvan rá az esély, hogy elveszíted, de lehetőséget is kapsz arra, hogy találj egy barátnőt. Ha nem mondod el, akkor marad a barátod, és elég nehéz elviselni, ha egy ilyen ember csak a barátod. Dönts, ahogy jónak látod. Hány éves vagy?
2011. szept. 3. 16:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

mond meg neki hogy tetszik neked

1 próbát megér

2011. szept. 3. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Most hogy megpróbál lebeszélni magáról ne hagyd .Elég érdekes a csaj szerintem próbálj meg önbizalmat önteni belé, hogy nagyon szép és fogadja el, értse meg magát.Próbáld meg elmondani neki hogy te megérted és ha majd egyszer eljön pillanat ( ez lehet pár nap pár hónap amíg nem tud maximálisan bízni benned )mondd el neki hogy szereted már nagyon régóta.
2011. szept. 3. 16:35
 4/10 A kérdező kommentje:
16 vagyok, de írtam a felső részben is. Köszönöm az eddigi válaszokat. Várom a további válaszokat! Előre is köszönöm! :)
2011. szept. 3. 17:52
 5/10 anonim ***** válasza:
mond neki amikor találkoztok h menyjetek a parkba és a legalkalmasabb pillanatban csókold meg majd fuss haza. ha keres akk beszélj vele így tudja h mit érzel. ha nem keres akk biztos nem szeretett szurkolok!!
2011. szept. 3. 18:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát elég furcsa eset, de szerintem is beszélj vele. Próbáld meg elmondani neki, hogy nagyon jóba vagytok..., hogy te elfogadod őt, és hogy persze a hibáival együtt tetszik neked. (de ezt valahogy így fokozatosan adagold neki, tehát ne támadd le hogy "bejösz, járjunk".) Sok sikert!
2011. szept. 3. 19:07
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek az értelmes válaszokat! :)

Továbbra is várom a véleményeket, kérlek írjátok meg hogy fiú vagy lány írta a komit! :) Köszönöm szépen! :)

2011. szept. 4. 13:46
 8/10 anonim ***** válasza:
39%
Terhes vagy!
2011. szept. 5. 20:01
 9/10 anonim ***** válasza:

szerintem is az lesz a legjobb ha elhívod valahová és megmondod neki hogy ő így,ahogy van,tökéletes szerinted :)

amúgy mit szégyell agán annyira?

gondolom nem egy fiú próbálkozott már be nála,akkor elég szép csaj lehet

2011. szept. 5. 20:04
 10/10 anonim ***** válasza:
41%
Tudod mit csinálj? Marhapörköltet nokdelival!
2011. szept. 5. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!