Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi kell egy speciális esetben...

Mi kell egy speciális esetben wifihez?

Figyelt kérdés
Egy olyan falban élek, ahol a templom tetején levő antennáról jön a netem, amihez van adapter és vezeték, és a ház tetején egy készülék, amii a templomról veszi a jelet. Ez valami wifi fleség lehet, nem értek hozzá. Egy laptopon is szeretnénk netezni, nem csak a pc-n, így vennénk egy wifi rouert. Kell esetleg még valamilyen más berendezés, h wifi legyen itthon? És ugye lehet wifi attól, hogy nem adsl netünk van?
2011. szept. 29. 12:51
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocs, kissé bénán gépeltem. :)
2011. szept. 29. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:

ami a tetőröl jön valószínű nem "sima wifi" hanem vmi erősebb jel (esetleg mikróhullám) stb... de nem ez a lényeg

ha el akarod osztani a netedet több eszköz közt akkor router kell (jól mondtad), ha vezeték nélkül akarod elosztani akkor wireless (vezetén nélküli) router kell, ennek viszont több tipusa van (pl. adsl-hez való, illetve kábeles nethez), hogy neked melyik kell az attól függ milyen az a "vevő" a háztetődön...

legbiztosabb, ha felhívod a szolgáltatódat és megkérdezed tőlük milyen fajta wireless router kell neked, hogy vezeték nélkül használhasd a netedet, esetleg ajánljanak 1 márkát is ami bevállt a többi ügyfelüknél...

2011. szept. 29. 13:00
 3/3 anonim ***** válasza:
én még ilyent nem hallottam ,hogy adslhez is másik router kell ,meg a kábelos is
2011. szept. 29. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!