Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet komoly gondolkodású lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Az én ideálom, aki komolyabb könyveket szokott olvasni, gondolkodik, stb :) Bulikban ilyen lányt hiába is keresnék...
18/F
2011. szept. 3. 10:05
31/46 anonim válasza:
Kis parasztlányt keres, aki nem húzódik a munkától. Az tudja értékelni a jót és nem nyafog ha le kell vinni a szemetet,vagy ha éppen kell mosogatni.
32/46 anonim válasza:
viccen kívül én lehet az eseted lennék :) 17 vagyok, imádok olvasni, szabadidőmben festek is :) Társkeresőt viszont nem ajánlom, mert aki oda kirakja magát az már kicsit vagányabb, bulizósabb. Ha van kedved beszélgetni nyugodtan írj privátot :)
33/46 anonim válasza:
attól hogy még megcsinál mindet és nem "nyafog", nem jelenti azt, hogy értelmesen el is lehet vele beszélgetni...
34/46 anonim válasza:
Attól, hogy nem lakik a közeledbe, még lehettek szerelmesek.
Közeli ismerősöm pl angol tanulás céljából chat-elt török fiúval.
3 éve össze is házasodtak, és már gyerekük is van.
Ma már nincsenek határok
35/46 A kérdező kommentje:
21:08: nagyon szívesen írnék neked, de sajnos nem engedélyezted a beállításokban :) Engedélyezd légyszíves, vagy írj te :)
2011. szept. 7. 21:14
36/46 A kérdező kommentje:
21:13 ez is egy történet :) de azért nem mindennapos :)
2011. szept. 7. 21:17
38/46 anonim válasza:
melyik városban laksz?megkérdezhetem?
39/46 A kérdező kommentje:
21:18 Okés, már röppent is a privát üzi :)
2011. szept. 7. 21:20
40/46 A kérdező kommentje:
21:18 persze, hogy megkérdezheted, de inkább privátban :)
2011. szept. 7. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!