Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet komoly gondolkodású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet komoly gondolkodású lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Az én ideálom, aki komolyabb könyveket szokott olvasni, gondolkodik, stb :) Bulikban ilyen lányt hiába is keresnék...

18/F

2011. szept. 3. 10:05
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

,,ilyen idősen komoly kapcsolatra annyi az esélyed korodbeli lányokkal, mint semmi.

Én ezzel nem értek egyet , esély az mindig van. És örülök , hogy vannak ilyen fiúk , mert kb ugyanaz van mint lányoknál , kevés az olyan aki tényleg komolyan gondolja a dolgot.

17 /L

2011. szept. 3. 10:52
 12/46 anonim ***** válasza:

Esély az van, csak sajnos nem sok. A 22 évem alatt találkoztam már minden féle csajjal. Egy se volt olyan, aki komoly lett volna, pedig volt közöttük művelt, intelligens, jól szituált, stb, ennek ellenére egytől-egyig gyerekesen viselkedett és éretlen volt.

Persze lehet velem van a baj és olyan ember vagyok, akit nem lehet tisztelni és megbecsülni.

22F

2011. szept. 3. 11:16
 13/46 anonim ***** válasza:
61%
Pont ilyen vagyok... :)
2011. szept. 3. 11:43
 14/46 A kérdező kommentje:
11:43 hány éves vagy? :)
2011. szept. 3. 11:48
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit szerények a lányok... :)

Hát fiam, egyértelmű, hogy ilyet a buliban nem találsz, mert aki ilyen, el se megy oda.

Szerintem idő kell hozzá. Még túl fiatal vagy. Én 26 éves koromig össze-vissza csajoztam, a legyet is röptében, meg akit lehetett... megtehettem magamnak, mert minden kellő adottságom megvolt hozzá, ezek a libák meg elolvadtak, hogy fúú, te Dr. Gipsz Jakab vagy... nem kellett sok ész meg energia, hogy a tenyeremből egyenek.

Aztán megismertem a (mostmár) feleségemet. Gyönyörű volt, és gondoltam behálózom... ő volt eddig az egyetlen, aki nem ájult el tőlem. Hasonló a leírtakhoz, csodálatos.

Szerintem te is megtalálod majd aki neked való, de kétlem, hogy itt, a neten, gyakorin történne ez meg...

29/F

2011. szept. 3. 12:30
 16/46 anonim ***** válasza:

Szerintem ha keresed, akkor nem találsz, mert az ilyen kincsekre nem így talál az ember, hanem véletlenül botlik bele.

Amúgy meg az, aki itt elrebegi neked, hogy "ilyen vagyok"... szerintem attól ne várj sokat, az is csak 12 egy tucat tömegtermék.

2011. szept. 3. 12:33
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
A 90 utáni generáció egy elbaszott nemzedék. Semmi tartás, felelősségtudat erkölcs, persze itt is vannak kivételek.
2011. szept. 3. 12:38
 18/46 A kérdező kommentje:

ma 12:30

Gratulálok a feleségedhez! :)

Engem az össze-vissza csajozás nem érdekel, mert olyan "kapcsolatra" nincs szükségem, akkor meg minek csináljam :) Így sem halok bele a magányba, csak jó lenne találkozni egy olyan lánnyal, aki tényleg komoly :) Tudom hogy itt a gyakorin nincs túl sok esély ilyet találni, de mégis hol van? Te hol ismerted meg a feleséged?

2011. szept. 3. 12:39
 19/46 anonim ***** válasza:
könyvtárban, iskolában, koncerten
2011. szept. 3. 13:42
 20/46 anonim ***** válasza:

ÉN ÉN ÉN ÉN ÉÉÉÉN :D

jólvan mégsem mert kicsit fiatal lennék de azért én én én... :D na jó nem annyira, de engem zavarna (15/L)

2011. szept. 4. 00:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!