Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet komoly gondolkodású lányokkal ismerkedni?
Az én ideálom, aki komolyabb könyveket szokott olvasni, gondolkodik, stb :) Bulikban ilyen lányt hiába is keresnék...
18/F
29/F
A Madáchban, pesten.
Két dolog tűnt fel: az öltözéke, és a haja. A haja azért mert gyönyörű volt, természetes félgöndör, és hosszú.
Az öltözéke pedig azért, mert ő volt az egyetlen, aki normálisan öltözött fel. Úgy értem, rengeteg srác meg kiscsaj jár sportosban színházba, ami, valljuk be, nem éppen odaillő. Voltak ott nőneműek balerinacipőben meg tornacipőben rövidgatyával, na de kérem, nem lehet így megjelenni... És ami feltűnt, hogy Ő megfelelően öltözött fel. Nem aggatott magára feltűnő cuccokat, de kis elegáns nadrág, blúz, magassarkú... nagyon csinos volt. Azonnal kiszúrtam, meg hát nyúlánk, modellalkatú, és hát nem lehetett nem észrevenni.
Azóta is járunk oda, és folyton elkeserít, mikor meglátom a tucathölgyeket Converse-ben meg rövidgatyában, ahogy ülnek a pamlagon és Boro-s kajákat nyomnak magukba...
De hát az intelligencia nem mindig egyenesen arányos a pénz mennyiségével. :)
jó tudni, hogy van még ilyen gondolkodású srác a világon...én meg azt hittem, hogy teljesen kihaltak a földről XD amúgy én se tudok jó helyet ajánlani, de ne aggódj, mert úgy is megtalál téged csak idő kell...de lehet, hogy már rá is akadtál:D ("a vonzás törvénye") :):)
19/L
Na egyész jó helyet találtál a csajozásra
Egyébként is azt akartam javasolni, hogy néz meg egy-két társkereső lapot.
Hát lehet hogy sokan írják hogy írjak privátot, de szerinted azok közül mennyi lakik a közelben? :)
Jobb lenne egy helyet találni, ahol ilyen lányok fellelhetőek, de sajna kisvárosban lakom :( Neten nem olyan jó ismerkedni, mert nem ugyanaz az élmény, mint megszólítani egy lányt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!