Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok egy olyan fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy olyan fiúval vagy lánnyal akinek hiányzik az egyik ujja?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 23:07
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
ugyan már!! ez nem befolyásolhat egy kapcsolatot. nem kell sokat adni az ilyen külsőségekre!!!
2011. nov. 8. 19:52
 22/22 anonim válasza:

Kicsit késve, de azért én is kifejtem a véleményem.

Szerintem nálam ez lánytól függne. Mondjuk most van egy lány aki nagyon bejön, ha ő elvesztené egy ujját.. Nem érdekelne. Ha a barátnőm elvesztené egy ujját(miközben kapcsolatban vagyunk), nem érdekelne. Ha egy aranyos, szép lánnyal találkoznék valahol és nem lenne meg neki az egyik ujja, nem érdekelne. Persze, elég groteszk lenne elsőre meg még egy ideig biztosan, de biztos meg lehet szokni, ha az ember szerelmes akkor nem hiszem, hogy érdekelné. Legalábbis engem nem érdekelne. Viszont ha a lányban nem fog meg semmi, se belsőre, se külsőre nem tetszik akkor biztos, hogy nem. Egy aranyos, kedves lány ugyanúgy lehet aranyos és kedves, ha hiányzik egy ujja. - Szerintem.

2016. jan. 9. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!