Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy olyan emberrel akinek hiányzik a fél karja?
Figyelt kérdés
nemrolam van szo csak ma láttam egy félkaru férfit a villamoson és elgondolkodtam h vajon ez zavarja e az embereket. köszi a válazokat. kort nemet is irhattok :)2010. ápr. 29. 19:39
1/10 anonim válasza:
Nehéz kérdés...lehet, hogy nem.
Persze ha nagyon belezúgnék...
3/10 anonim válasza:
Ha igazán szeretsz valakit, ez nem lényeg. Én pl. már kérdeztem a párom, hogy ő elhagyna-e, ha tolókocsiba kerülnék. Azt mondta nem. De én biztos szakítanék vele, nem akarnám hogy egy nyomorékkal éljen tovább.
4/10 anonim válasza:
a félkarú rablóval járnék mert az teli lehet pénzzel.de amúgy én is sajnálom a fogyatékkal élőket teljes szívből.
5/10 anonim válasza:
én sokkal jobban sajnálom azokat akiknek mindenük megvan...foggalmuk sincs, hogy milyen lehet bármilyen fogyatékkal élni és a válasz nem...Akármennyire is szeretném ez elég nagy dolog, hogy neki se kezdjek egy kapcsolatnak
6/10 anonim válasza:
Igen :) ez nem váló ok...
Van a suliba egy tanár...csak egy karja van és van férje meg minden szerintem ez teljesen normális
L/17
7/10 anonim válasza:
sajnálattal jársz a rendes emberekkel?érdekes emberke lehetsz..
8/10 anonim válasza:
emo vaok,
az érzelem a lényeg, nem a külső:)
9/10 anonim válasza:
talán, szerintem, a sajnálás, szánakozás csak szarul esik a fogyatékosoknak, nekem pl nagyon szarul esne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!