Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok olyan pasival akinek hiányzik 2-3 foga hátulrol szoval nem észrevehető?
attól függ mitől hiányzik (bár fiú vagyok de ha most lányról lenne szó akkor(tehát így értem) ) szala ttól függ miért van kiesve
verekedett = nem járnék
cigány = nem jártnék
csöves = nem járnék
öröklött betegség = járnék
20:03 - nak
Komolyan nagyon szánalmas vagy a rasszista kommenteddel.Van rendes cigány is,nem kéne általánosítani
Egyébként ez a kérdés is annyira szánalmas mint a 20:03 -as,majd persze a csaj bedugja a fejét a szádba hogy ellenőrizze megvan e az összes fogad -_-
20:56-nak.
Szerintem nem sokan járnának egy cigánnyal a nem cigányok közül. Amúgy meg maguknak köszönhetik, hogy így vélekedünk róluk.
A kérdésre is válaszolva, nekem is hasonló a véleményem, mint a 20:03-asnak:)
Nem kellene nemzetiségi kérdést csinálni ebből.
Aki nem szereti, hogy valaki cigány tök mindegy mennyi foga van...
Nem mindegy az sem, hogy 2 vagy 3 fog. 2 fog még nem észrevehető...nem fog belemászni a szádba.
3 fog hiánya viszont már szerintem igen, ha csak nem zárt vagy kis vigyorral nevetsz :D Viccet félre téve van akinek ez egyáltalán nem fontos.
Pótlásokat elég vastag pénztárca hiányában elég nehéz megvalósítani.
Nekem még nem volt ilyen gondom a fogaimmal, de nem lehet jó érzés,..és szerintem elég szarul eshet neki a dolog, nyilván érdemel annyit, hogy normális válaszokat írtok a kérdésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!