Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a félelmem?
szerintem csak akkor égsz be ha úgy reagálsz, h "igen én most beégtem"
ha leráz egy lány, de félválról teszel az egészre /vagy azt mutatod, h téged az ilyesmi nem tud meghatni/, akkor fel fogsz értékelődni,mert nem egy félénk szaros leszel, hanem a srác, akit nem lehet megsebezni. ez pedig egy olyan kisugárzást kölcsönöz, amit a lányok többsége respektál. szóval ne vegye kedved, ha nem jól sülne el egy-két próbálkozás :)
Ez olyan, mint egy kártyavár, csak itt kártyák helyett önbizalmat építesz. Az elején ne a legszebb lányokhoz menj oda hanem az 1-2 kategóriával lejjebbihez... Beszélgessetek, ismerjétek meg egymást, stb. Utána feljebb és feljebb. érezni fogod magadon, hogy nő az "egód". Későb odamehetsz az általad szimpatikus lányhoz is és ugyanúgy beszélgess vele, mint a "csúnyábakkal" és hidd el jönni fog minden.:)A normális csajoknál általában, nema külső alényeg, hanema duma és az, hogy belülről milyennek ismer meg! Szóval a külsőségeket zárd ki! És ne úgy állj hozzá, hogy veled járni akarok és úgy mész rá, mert az bukó sajnos..(tapasztalat..)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!