Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van az hogy a lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy a lányok a külsőt tartják fontosabbnak mi értelme van így az egésznek, mindig ugyan az van mindig? Elmegy az embernek a életkedve is!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 12:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ez megint olyan ahogy előttem írták a külső megfog a belső megtart.

szerinted a pasik milyenek főleg a 15-20 éves korosztály? ha lát egy dögös csajt v aki nagyon szép akkor már rögtön le is szólítja stb egy olyat aki viszont nem csúnya csak épp van rajta +4 kg és nem is csúnya az meg le van szarva.

pasik ugyan ilyenek.

épp ezért ha pl neten keresel társat keress barátokat és abból kialakulhat a szerelem mert pl nekem volt olyan h a srác aki nekem tetszett nem volt egy tipikus álompasi és? nekem tetszett mert megértő kedves figyelmes volt ,és törődött velem épp ezért a szerelem vak dolog lépett érvénybe h számomra ő volt az álompasi még akkor is ha előtte csak mint barát tetszett.

ha vkit megszeretsz belülről akkor a külsejébe is megtalálod/megtalálom a szépet.

jó tudom h nem egy korosztály de szerintem ez nem csak rám jellemző!!

15/L

ja és most jöhet bárki azzal h 15éves kis csaj mit tud bármit is az egészről 15 éves létemre megvan mindenről a véleményem és át tudom látni a dolgokat

2009. ápr. 20. 15:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó! Teljesen egyet értek veled.
2009. ápr. 20. 16:57
 13/13 A kérdező kommentje:

lehet hogy így gondoljátok de ha belegondol az ember enyi idősen meg nem tudtam összehöznni még egy hószabb kapcsolatot sem csak pár hét ismeretség vagy legfeljebb egy hónap és csak azt halottam vissza hogy mit akar ez a ronda pasi vagy csúnnya csak sértést kaptam és már a ismerőseim csak azt gondolják hogy homokos vagyok pedig ez nem igaz.

ha fotot akartok látni a pilantás .hu oldalon rajta vagyok joe1 néven

2009. ápr. 20. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!