Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy fiú,úgymond ''menő srác'',aki nagyon tetszik,már két éve minden nap csak rá tudok gondolni,de nem tudom hogyan keltsem fel a figyelmét.Kisvárosban élek,csak köszönőviszonyba vagyunk.Szerintem mindenképp egy fiú kell hogy kezdeményezzen,úgyhogy én nem akarok.Egyáltalán nem vagyunk egy barati korbe,ugyhogy onnan nem lehet.Nem is látom sokat az utcán sem. Hogyan tudnám felketeni a figyelmét rám? Hogy tetszek neki? hogyaaaaan? Fontooos,és kerlek normális válaszokat!!!! Nem vagyok csúnya!2011. aug. 26. 16:53
11/14 anonim válasza:
Minőségi örömlányok Debrecenben?
13/14 anonim válasza:
vegyél fel miniszoknyát bugyi nélkül majd hajolj le előtte ha beakaszt akkor felfigyelt rad
14/14 anonim válasza:
Ha még mindég semmi nem történt Én a helyedbe oda mennék beszélgetnék vele utcán A férfiak legbensőbb álma az hogy egy nő kezdeményezzen : Kérdezd meg te xy vagy ? én wz Téged ugye innen ismerlek csak mert köszönünk mint a gép és szinte nem is ismerjük egymást :P és akkor tovább mész mert mondod sietsz vásárolni(utánna jelöld be FB-on és csevegjetek ), pl vagy hívod magaddal és beszélgettek Ha csak egy vagy a 3000 emberből akit lát akkor semmi esélyed
Lehet két mondat után ott hagyod mert egy talpig gyökér attól hogy szép a mosolya és hülyéskedik. Itt megjegyezném az ilyen bájgúnároktól irtózom mert azt hiszik ők szarták a spanyolviaszt azt sem tudják néhányuk hogy kell beszélni egy hölggyel:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!