Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy fiú,úgymond ''menő srác'',aki nagyon tetszik,már két éve minden nap csak rá tudok gondolni,de nem tudom hogyan keltsem fel a figyelmét.Kisvárosban élek,csak köszönőviszonyba vagyunk.Szerintem mindenképp egy fiú kell hogy kezdeményezzen,úgyhogy én nem akarok.Egyáltalán nem vagyunk egy barati korbe,ugyhogy onnan nem lehet.Nem is látom sokat az utcán sem. Hogyan tudnám felketeni a figyelmét rám? Hogy tetszek neki? hogyaaaaan? Fontooos,és kerlek normális válaszokat!!!! Nem vagyok csúnya!2011. aug. 26. 16:53
1/14 anonim válasza:
oda mész a közelébe és oda pukizol az orra alá, tuti felfigyel rád
2/14 anonim válasza:
Definiálnád, hogy mit jelent a menő szó neked?
3/14 anonim válasza:
szerintem a menő: iskolában a legtöbb diák kedveli, felnéz rá.. és jó a humora, meg valószínűleg helyes is... amm ne félj Te se kezdeményezni.. minden fiúnak jól esik ( de ne túl nyomulósan, mert elbízza magát)
4/14 anonim válasza:
kezdj el vele beszélgetni,az csak elindít valamit és nem is számít nyomulásnak
5/14 A kérdező kommentje:
Ja,és nem olyan érzelgős nyugis tipus,inkább olyan ...olyan ''hülyülés a haverokkal'' tipus,ha kezdemenyeznek biztos azt is viccnek venne,beszolna.
2011. aug. 26. 17:06
6/14 anonim válasza:
Lancika az a népszerű, amiről írsz. És nem mindegy, hogy ki miért népszerű. Csak rajta és a környezetén múlik. Nekem mindig negatív jut eszembe a menőről. Pedig nem mindig az. Ha autóról van szó pl.
8/14 anonim válasza:
Ha mindent viccnek fog fel, akk te se komolyan kezdeményezz.Legyél laza, nem feszült. Leírásod alapján szép vagy, akkor öltözz is annak megfelelően, nőiesen, de ne túl kihívóan, mert ha tetszel neki akk nem az fogja érdekelni, hogy milyen a dekoltázsod. Másrészt, teljesen mit mondasz neki, valamit reagálni fog, a többi meg jön magától.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!