Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi értelme siránkozni, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme siránkozni, miért nem tesznek inkább valamit?

Figyelt kérdés

Üdvözletem!

A szerelem/szex kategóriát böngészve rengeteg olyan kérdésbe botlottam, melyben a kérdező azon siránkozik, hogy nem talál párt magának, nem vonzó az ellentétes nem szemében. Egy csomó önbizalomhiányos, saját magát ledegradáló fiatal ír erre az oldalra. ( Főleg srácok, észrevételem szerint.) A kérdésem az, hogy ha egyszer fáj neki, hogy nincs párja/ nem érdekli a csajokat, akkor miért nem tesz, hogy ez ne így legyen? Számomra ez felfoghatatlan.

A neten rengeteg írás, cikk, könyv, videó található az önfejlesztés témában. Millió dolgot tanulhatnának a siránkozás helyett. Hiszem, hogy bárki ki tud alakítani egy sajátos és vonzó személyiséget, ha veszi a fáradtságot. Vagy túl lusták a boldogsághoz is?

2011. aug. 25. 20:24
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Ismerek nem egy ilyen embert, aki mindig siránkozik, azt akarja hallani, hogy mások a seggüket nyalják, hogy nem is olyan szar az életük, nem csúnyák stb. Esküdöznek, hogy pozitívan állnak hozzá, nem csinálják újra és újra ugyanazt, de frászt! Szeretik magukat sajnáltatni, mert addig is központban vannak. Igenis lustaság. Gimiben nekem is hasonló gondjaim voltak, kilábaltam belőle, most jól vagyok, pozitívan gondolkodom. Tehát, mivel van saját tapasztalatom, köszönöm szépen azt hiszem jogosultságom is ilyeneket mondani. Azóta persze külön divat lett "emózni", a lelki nyomor egyfajta divat lett. Aki tesz ellene, annak hajrá, a többi meg maradjon szépen csendben és ne a nagynyílvánosság előtt szenvedjen.

-a második hozzászóló

2011. aug. 26. 13:28
 32/33 anonim ***** válasza:
Hmm. Vannak ilyenek, de hidd el olyanok is akik nem sajnáltatják magukat és még csak látszatát se keltik annak h gondjaik vannak, erre én vagyok a példa :D
2011. aug. 26. 19:46
 33/33 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy mindenki nyavalyog, akinek gondja van. A neten kesergőkről gondolom, akiket oldalakon keresztül győzködnek, ő meg csak makacsul hajtogatja, hogy ilyen meg olyan szerencsétlen, nincs kapcsolata, csúnya meg magányos.
2011. aug. 27. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!