Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi értelme siránkozni, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme siránkozni, miért nem tesznek inkább valamit?

Figyelt kérdés

Üdvözletem!

A szerelem/szex kategóriát böngészve rengeteg olyan kérdésbe botlottam, melyben a kérdező azon siránkozik, hogy nem talál párt magának, nem vonzó az ellentétes nem szemében. Egy csomó önbizalomhiányos, saját magát ledegradáló fiatal ír erre az oldalra. ( Főleg srácok, észrevételem szerint.) A kérdésem az, hogy ha egyszer fáj neki, hogy nincs párja/ nem érdekli a csajokat, akkor miért nem tesz, hogy ez ne így legyen? Számomra ez felfoghatatlan.

A neten rengeteg írás, cikk, könyv, videó található az önfejlesztés témában. Millió dolgot tanulhatnának a siránkozás helyett. Hiszem, hogy bárki ki tud alakítani egy sajátos és vonzó személyiséget, ha veszi a fáradtságot. Vagy túl lusták a boldogsághoz is?

2011. aug. 25. 20:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem, semmit sem ér a segítség, ha ő nem akar változni. Magukon kell segíteniük. Ha kiemeled a sz*r-ból később elengeded ugyanúgy visszazuhan. Asszem Csernus írt róla.
2011. aug. 25. 23:40
 22/33 anonim ***** válasza:
Ígéretesnek tűnik :)
2011. aug. 25. 23:46
 23/33 anonim ***** válasza:

Nem mindig ilyen egyszerű tenni a jóért.. Vannak olyan esetek amikor már szinte lehetetlen "meggyógyulni". És nem mindenki sajnáltatásból ír ide, van aki utolsó segítség kérésként teszi...

2. hozzászóló, nincs jogod lustának nevezni ezeket az embereket, szerinted nem tesznek semmit a változásért? TÉVEDSZ, mindent megtesznek amit lehet, de ezeknek ellenére is negatív élményekkel gazdagodnak páran, v kudarcba fullad a tervük ami romboló hatású.. Ne beszélj általánosságban, nem mindenki hisztizik, biztos van aki igen de az csak meg játssza magát, az kamu. Szerintem fogalmad sincs h milyenek ezek az emberek, v h mit éreznek. és nem az a lényeg h depisek v lelki bajuk van, hanem az h azt mi váltotta ki..., a forrás is lényeg a gyógyulásnál...

2011. aug. 25. 23:48
 24/33 anonim ***** válasza:
Belepillantottam a főoldalra. Nagyon jó, hogy ilyen hamar észbe kaptál. Sajnos én a te korodban még a gyerekkoromat próbáltam bepótolni. De azt hiszem, hogy soha nem késő. Ha 70 éves lennék, akkor is érdemes lenne a jó irányba változni. Azért ettől függetlenül irigyellek. :P
 25/33 anonim ***** válasza:
A bevezetőd ott van. Amúgy milyen korosztályt célzol meg, mert ennek kicsit olyan életvezetési tanácsadó hangulata van felnőtteknek, mint kb. Bob Proctor, de tizenévesek akik tényleg elveszettek azoknak elég merev. Mondjuk nekem bejön, de nem vagyok a tizenéves átlag mintája.
 26/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsodat, észben tartom majd. :)

A bevezető lehet komolyra sikerült, de a továbbiakban biztosan nagy hangsúlyt fogok fektetni a bárki számára való érthetőségre is. Nem gondoltam külön célkorosztályra, ha magamat veszem példának, az első könyveket a témában 17-18 évesen kezdtem olvasni.

2011. aug. 25. 23:56
 27/33 anonim ***** válasza:
Hmmm nem is rossz. Lehet, hogy majd leírom az én tapasztalataimat is, és vagy felhasználod vagy nem. Sok sikert!
2011. aug. 26. 00:17
 28/33 A kérdező kommentje:
Köszönet moderárot barátunknak, aki törölte a linket. Na de sebaj, boldogulok! :)
2011. aug. 26. 11:53
 29/33 anonim ***** válasza:
Kérdező megkaptad a e-mailt?
2011. aug. 26. 12:07
 30/33 A kérdező kommentje:

Megkaptam, köszönöm!

A tanácsokat is nagyra értékelem, meg is fogadom őket! :)

2011. aug. 26. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!