Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi értelme siránkozni, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme siránkozni, miért nem tesznek inkább valamit?

Figyelt kérdés

Üdvözletem!

A szerelem/szex kategóriát böngészve rengeteg olyan kérdésbe botlottam, melyben a kérdező azon siránkozik, hogy nem talál párt magának, nem vonzó az ellentétes nem szemében. Egy csomó önbizalomhiányos, saját magát ledegradáló fiatal ír erre az oldalra. ( Főleg srácok, észrevételem szerint.) A kérdésem az, hogy ha egyszer fáj neki, hogy nincs párja/ nem érdekli a csajokat, akkor miért nem tesz, hogy ez ne így legyen? Számomra ez felfoghatatlan.

A neten rengeteg írás, cikk, könyv, videó található az önfejlesztés témában. Millió dolgot tanulhatnának a siránkozás helyett. Hiszem, hogy bárki ki tud alakítani egy sajátos és vonzó személyiséget, ha veszi a fáradtságot. Vagy túl lusták a boldogsághoz is?

2011. aug. 25. 20:24
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

A "légy önmagad" hozzászólótól kérdezem:

5 vagy akár 10 évvel ezelőtt ugyanolyan voltál, mint most? Ugyanazok a szokásiad voltak, ugyanazok a témák érdekeltek, ugyanúgy viselkedtél, mint most?

Követező kérdés: Szerinted 5 vagy 10 év múlva is hajszálpontosan ugyanaz az ember leszel? Azaz önmagad?

A válasz egyértelmű mindkét kérdésre: NEM. Ahogy gyerekként máshogy viselkedünk, mint felnőttként, ugyanúgy fejleszthetjük magunkat egyre magasabb szintre. És akkoris önmagunk leszünk, hiszen az énünké válik az új stílus, tapasztalat. Ezen gondolkodj el. Nem azt írtam a kérdésemben, hogy játszd meg magad, ha nem megy a csajozás, hanem hogy képezd magad! És ez elég nagy különbség.

2011. aug. 25. 22:45
 12/33 anonim ***** válasza:
Nekem volt dolgom egy 20 éves lánnyal, aki pasit akart magának, de nem tett érte semmit. Egyszer mondtam neki, hogy mindenki azt kapja amit megérdemel, erre az volt a válasza, hogy ő akkor szerelem téren semmit. Nekem az volt a válaszom, hogy pontosan, nem érdemel meg semmit mivel nem tesz érte. Tanácsoltam neki, hogy menjen közösségekbe, sportolni, vagy mit tudom én hova, levezettem neki logikus érvekkel, hogy ezzel miért lenne több esélye, ebből az egészből azt hozta le, hogy bele akarok szólni az életébe és, hogy ő ezt nem tűri meg. Mondtam neki, hogy tanács volt, abból is ugyanezt hozta le, aztán letiltott. Én itt fogadtam meg, hogy nem segítek ilyen téren senkinek, csak ha ő kéri, nem vagyok Teréz apa.
2011. aug. 25. 23:16
 13/33 anonim ***** válasza:
Meglepődtem...(21:30 vagyok meg aki a nemet kort kérdezte mellesleg 16/L) itt gondolkoznak az emberek, mármint úgy tényleg:D
2011. aug. 25. 23:18
 14/33 anonim ***** válasza:
23:16: Valószínűleg rossz hangnemet használtál. Én ugyanezt megtettem egy másik lánnyal, de megértően, türelmesen és kedvesen. Nem vadalt el magától, és két hónap alatt szinte kivirágzott. Olyan, mintha kicserélték volna. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, jó viszonyban vagyunk. Igenis lehet tanácsot adni, akár keményen kritizálni is, ha az ember elfogadható hangnemben, építő jelleggel teszi, és a békességre törekszik.
2011. aug. 25. 23:19
 15/33 anonim ***** válasza:
23:19: Szerintem elfogadható volt a hangnemem, bár ki tudja? Nem fogok hibákat keresgélni, egyszerűen csak annak fogok segíteni aki kéri, és én is úgy látom, hogy tudok rajta segíteni és érdemes is.
2011. aug. 25. 23:22
 16/33 A kérdező kommentje:

Én viszont szeretek segíteni embereken. Abból, hogy értéket adok át másoknak egyrészt új tapasztalatokat szerzek, másrészt pedig jó érzéssel tölt el. El is határoztam, hogy indítok egy blogot, melyben fiatal srácoknak fogok próbálni irányt mutatni a bejegyzéseken keresztül.

Rengeteg ötlet merült most fel bennem és ha akár egyetlen egy is segít valakin, már megérte.

2011. aug. 25. 23:30
 17/33 anonim ***** válasza:
Hát kérdező sok sikert! Nagy fába vágod a fejszéd majd érdekelne a blog címe hiába vagyok magabiztos lány:)
2011. aug. 25. 23:32
 18/33 anonim ***** válasza:
Félreértés ne essék, én is szeretek segíteni, de csak olyannak szeretek, aki meg is érdemli, akin érdemes. Engem is érdekel majd a blog címe.
2011. aug. 25. 23:34
 19/33 anonim ***** válasza:
Ja és én is határozott vagyok, nem azért érdekel, hanem mert érdekel a te álláspontod bővebben. :D
2011. aug. 25. 23:34
 20/33 anonim ***** válasza:
Ez a blog nem is hangzik rosszul :)
2011. aug. 25. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!