Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megkockáztassam a sz@r frizurá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkockáztassam a sz@r frizurát azzal, hogy bepróbálkozok a fodrásznál? Ti mit csinálnáltok?

Figyelt kérdés

A fodrászom egy rohadt jó csaj és érzem hogy hajlana a dologra velem, viszont nagyon sok időbe tellett mire megtaláltam őt, jó fodrász és csak ő tud nekem jó frizurát csinálni. tehát mivan ha összejövünk és utána szakítunk, akkor exként meg úgyse csinálja meg a frizum...

nagy dilemma. nő vagy frizura.. huhh és full komoly a kérdésem.

2011. aug. 20. 23:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ember, ha a hajad még be is lesz lőve, tuti sikert aratsz.

Csak figyelj oda arra, hogy ez az este csak neki szóljon. Ha pedig másnap, miután elindult dolgozni, "odalent" megmozdul valami, amikor meglátsz egy vonzó hölgyet, akkor nagyon gyorsan gondolkozz el azon, mit akarsz, nehogy összetörd a fodrász hölgy szívét...

2011. aug. 21. 00:22
 22/29 A kérdező kommentje:

Amúgy nem nyálas kicsit ez a rózsás dolog? vagy tutira örülni fog, mert nem sok lánnyal csináltam ilyen romantikus dolgot, inkább mindig a "tettek mezejébe" léptem.

igazából megvárom ezt a kis sétás randit, jobban megismerem és majd eldől, hogy akarok-e tőle többet.

2011. aug. 21. 00:27
 23/29 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, ha azonnal nem akarod az ágyba vinni, hanem tényleg csak sétálni akarsz vele, akkor elég lesz egy szál rózsa :) Amúgy meg szard már le, ki mit mond!

Ha egy férfi b*zinak mer nevezni, mert szerinte nyálas vagy, kérdezd meg tőle, ő mikor "nyálaskodott" így a kedvesével?

Aztán menekülj, de hidd el, a csávó befogja fogni a pofáját :D

A lényeg az, hogy a csajok többnyire férfira vágynak - de csak az ágyban. A túlzott érzékenység nem nagyon jön be nekik, de szerintem te nem is ez a fajta vagy. A romantikusság viszont tuti siker.

Azt ajánlom neked, hogy menj el hozzá, csináltasd meg a hajadat, és meséld el neki, hogy a mai napon (x napon) egy iszonyatosan gyönyörű lánnyal fogsz randizni stb.

Vezesd fel neki úgy, hogy azt higgye: te ma egy hatalmasat fogsz kefélni egy lánnyal. Ettől persze öngyilkos hangulata lesz, de gondolj csak bele, mennyire boldog lesz, amikor meglát téged meló után a padon ülve, kezedben egy szál rózsával :) Aztán mehet a séta :)

2011. aug. 21. 00:36
 24/29 A kérdező kommentje:

"Azt ajánlom neked, hogy menj el hozzá, csináltasd meg a hajadat, és meséld el neki, hogy a mai napon (x napon) egy iszonyatosan gyönyörű lánnyal fogsz randizni stb."

köszönöm, zseni vagy! nagyon jó ötlet! tényleg mindent köszönök és többet nem zaklatlak a kérdéseimmel.:)

2011. aug. 21. 00:40
 25/29 anonim ***** válasza:

Szívesen :) Na de most már megyek aludni, húzom a szunyát, mert k*rva álmos vagyok :D

Most már NAGYON-NAGYON kíváncsi vagyok a végkifejletre, lécci írd meg, mi történt az "eset" után, mert érdekel, mennyire vagy ügyes gyerek :D Csövi! :)

2011. aug. 21. 00:44
 26/29 A kérdező kommentje:
Adj e-mailt!
2011. aug. 21. 00:45
 27/29 A kérdező kommentje:
Majd leírom részletesen mi történt, kedden beülök hozzá egy kis vágásra!:)
2011. aug. 21. 00:46
 28/29 anonim ***** válasza:
Épp most állítottam be, elvileg tudsz nekem üzenetet küldeni privátban :) Várom a levelet :)
2011. aug. 21. 00:47
 29/29 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor majd kedd este ha lesz időm írok, ha nem akkor szerdán mindenféleképpen!
2011. aug. 21. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!