Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megkockáztassam a sz@r frizurá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkockáztassam a sz@r frizurát azzal, hogy bepróbálkozok a fodrásznál? Ti mit csinálnáltok?

Figyelt kérdés

A fodrászom egy rohadt jó csaj és érzem hogy hajlana a dologra velem, viszont nagyon sok időbe tellett mire megtaláltam őt, jó fodrász és csak ő tud nekem jó frizurát csinálni. tehát mivan ha összejövünk és utána szakítunk, akkor exként meg úgyse csinálja meg a frizum...

nagy dilemma. nő vagy frizura.. huhh és full komoly a kérdésem.

2011. aug. 20. 23:23
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Biztos vagyok benne, hogy komoly tervezi, mert állandóan mondogatja, hogy unja már a szingli életet, komoly kapcsolatra vágyik. meg körülírta, hogy milyen pasi a zsánere és pont rám illett a leírás. oda-vissza flörtölgetünk, bókolgatunk.

múltkor megdícsértem, hogy a szokásosnál is szebb és teljesen bevörösödött a feje, zavarba jött. szerintem ezeknél nincs egyértelműbb jel, vagy tévedek?

2011. aug. 20. 23:46
 12/29 A kérdező kommentje:

23:44-es:

igen, az összes lány közül jelenleg ő tetszik a legjobban, és különösen tetszik benne, hogy kis aranyos igazi csoda a a mai világban, ilyen lánnyal én még nem találkoztam.

2011. aug. 20. 23:48
 13/29 anonim ***** válasza:

Na akkor figyelj: őszintén! Te mit szeretnél?

Kalandozgatni más hölgyekkel is (és a fain frizkóddal) vagy megmaradni nála?

Szerintem az előbbit, semmint az utóbbit... nemde? :)

2011. aug. 20. 23:48
 14/29 A kérdező kommentje:
Pont ez a legnagyobb problémám, hogy nem tudok dönteni a kettő között, szívem szerint mindkettőt választanám!
2011. aug. 20. 23:52
 15/29 anonim ***** válasza:

Harmadik lehetőség: frankón megcsináltatod a hajadat, úgy, ahogyan kell, ahogyan jó neked, és regisztrálsz valamilyen fodrász közösségi oldalon (vagy nem tudom, de érted te is, mire gondolok), és felrakod a képet, a következő kérdéssel: "Melyik fodrász tudja 100%-ig ugyan így megcsinálni a hajamat?"

Valaki biztosan fog jelentkezni, és akkor nyert ügyed lesz :) Eljárhatsz másik fodrászhoz, miközben majdnem minden este az ex-fodrász antiex új barátnőddel alszol :)

Ja bocs, megfeledkeztem az alkalmizásról is :) Akkor marad ez a verzió, annyi különbséggel, hogy ezt a fodrász csajt is besorolod a többi partner közé :) Abban az esetben, ha találsz még egy olyan fodrászt, aki... na de tudod, sok a szöveg.

2011. aug. 20. 23:59
 16/29 A kérdező kommentje:

Köszi haver (vagy lány vagy), hogy komolyan vetted a kérdést, de tényleg nem tudod hány ügyetlen fodrásszal találkoztam már életem során...

Egyébként szerinted az alapján amit írtam tetszem neki vagy tévedek?

2011. aug. 21. 00:01
 17/29 anonim ***** válasza:

Maradjunk a havernál :)

No igen, ami az ügyetlen fodrászokat illeti, felháborító, hogy üzletekbe engedik őket. Az igazi tehetségek az olyan lélegzetelállítóan szép lányok, akiknek a belső értékük is szép, és komoly kapcsolatot keresnek, és iszonyatosan jó frizurákat tudnak kettyinteni - a probléma ott kezdődik, hogy az ilyen aranyos fodrász lányok a szoknya vadászok prédáiként vannak számon tartva...

:D

2011. aug. 21. 00:07
 18/29 A kérdező kommentje:
Tehát szerinted igen! Köszönöm!
2011. aug. 21. 00:11
 19/29 anonim ***** válasza:

Nincs mit.

Mi elmondtuk a véleményünket. De saját magadnak kell eldöntened, mit lépsz. Sok sikert.

2011. aug. 21. 00:14
 20/29 A kérdező kommentje:
Megpróbálom! Természetesen nem idióta mód akkor fogom elhívni amikor éppen vág, hanem, ha tényleg tetszem neki, akkor még jobban fog örülni, ha egy műszakja végén a fodrászattal szemben lévő padon fogom várni egy csokor vörös rózsával és meginvitálom egy kis esti sétára.:)
2011. aug. 21. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!