Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Van egy komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van egy komoly barátom, megkockáztassam-e egy esetleges kalandér a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ő nem az első,előtte még volt 3 komoly,sőt már a kezem is megvolt kérve,de lehet a vérmérsékletem miatt is de mindegyiknek én vetettem véget,amikor új lehetőség nyilt előttem.Most megint az a helyzet..a párom nagyon szerelmes belém,én is szeretem őt,de közben megismertem egy másik srácot aki nagyon tetszik..és randizni hívott.Nagyon nemtudom mit tegyek,sokszor úgy érzem túl fiatal vagyok,hogy lekössem magam,és félek hogy jobb lehetőségeket szalasztok el.Máskor meg úgy érzem,hogy itt van egy srác aki szeret s nem kockáztatnám meg egy akármilyen kalandér a kapcsolatom.De ha nem ismerem meg sose derülne ki,hogy melyik lenne jobb...ezért nagyon tanácstalan vagyok.Légyszi mondjátok el a véleményetek,hogy ti hogyan döntenétek ebben a helyzetben :) 20L
2010. jan. 25. 13:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
41%
A tárgy ragja T. A véleményem meg az hogy r1banc vagy, ebből vagy kinősz majd vagy nem. Ki tudhatná előre.
2010. jan. 25. 13:09
 2/26 anonim ***** válasza:
87%
"Olyat akit szeretsz,ne hagyj el olyanért aki csak tetszik,mert az majd,elhagy egy olyanért akibe szerelmes." :))
2010. jan. 25. 13:10
 3/26 anonim ***** válasza:
53%
Aki 20 évesen kurvа, már az is marad. Sajnálom szegény srácokat :(
2010. jan. 25. 13:11
 4/26 A kérdező kommentje:
Kösz de nem vagyok ribanc,egy pasim se csaltam meg...s még bulizni se járok,sőőt még egyéjszakás kalandom se volt,mi is tesz akkor ribanccá?
2010. jan. 25. 13:11
 5/26 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, ismertem olyan lányt aki a huszas évei közepén csillapodott le.
2010. jan. 25. 13:12
 6/26 anonim ***** válasza:
És most mégis ezen gondolkodsz...
2010. jan. 25. 13:13
 7/26 anonim ***** válasza:
69%

"Ő nem az első,előtte még volt 3 komoly,sőt már a kezem is megvolt kérve,de lehet a vérmérsékletem miatt is de mindegyiknek én vetettem véget,amikor új lehetőség nyilt előttem.Most megint az a helyzet..a párom nagyon szerelmes belém,én is szeretem őt,de közben megismertem egy másik srácot aki nagyon tetszik..és randizni hívott.Nagyon nemtudom mit tegyek"

Ez tesz ribanccá egészen pontosan. Gondoltam, hogy tiltakozni fogsz, pedig te nagyon nem az a határeset vagy, akiről el lehet vitatkozni, hogy az-e vagy nem, nálad teljesen egyértelmű? Tudod mit? Hagyd ott szegény srácot, mert ha most nem lépsz le, le fogsz pár év múlva. Jobbat érdemel, mint te.

2010. jan. 25. 13:15
 8/26 A kérdező kommentje:
Nos nemtom,amitől eddig volt 4 barátom...nemhiszem hogy ribanc vagyok,most ha szeretek ismerkedni,s nagyon hamar belezúgok vkibe,nem az én hibám.
2010. jan. 25. 13:16
 9/26 anonim ***** válasza:
33%
Azt tesz ribivé mikor megcsalod őket! De te tudod mit csinálsz. Megcsalhatod. Remélhetőleg egyszer megtapasztalod azt amit te teszel a másikkal a saját bőrödön. Akkor talán észhez térsz és nem csalod meg azt akit szeretsz még akkor sem ha jön egy kalandnak való pasi. Gondol végig ha veled tenné meg a mostani barátod? Hogyan éreznéd magad?
2010. jan. 25. 13:17
 10/26 A kérdező kommentje:
Nem mentem el a randira..és nem csaltam meg,sőt ő is tud a srácról.Nem fogalmaztam elég világosan?
2010. jan. 25. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!