Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Van egy komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van egy komoly barátom, megkockáztassam-e egy esetleges kalandér a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ő nem az első,előtte még volt 3 komoly,sőt már a kezem is megvolt kérve,de lehet a vérmérsékletem miatt is de mindegyiknek én vetettem véget,amikor új lehetőség nyilt előttem.Most megint az a helyzet..a párom nagyon szerelmes belém,én is szeretem őt,de közben megismertem egy másik srácot aki nagyon tetszik..és randizni hívott.Nagyon nemtudom mit tegyek,sokszor úgy érzem túl fiatal vagyok,hogy lekössem magam,és félek hogy jobb lehetőségeket szalasztok el.Máskor meg úgy érzem,hogy itt van egy srác aki szeret s nem kockáztatnám meg egy akármilyen kalandér a kapcsolatom.De ha nem ismerem meg sose derülne ki,hogy melyik lenne jobb...ezért nagyon tanácstalan vagyok.Légyszi mondjátok el a véleményetek,hogy ti hogyan döntenétek ebben a helyzetben :) 20L
2010. jan. 25. 13:06
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem éreztem fontosnak azt hogy leirjam az életem részletesen.De utólag leirtam,ha már mindneki ribancnak tart.. Az hogy hamar szerelmes leszek,ribanccá tesz?
2010. jan. 25. 13:48
 22/26 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"Kösz de nem vagyok ribanc,egy pasim se csaltam meg...s még bulizni se járok,sőőt még egyéjszakás kalandom se volt,mi is tesz akkor ribanccá?"

már ez a gondolat is azzá tesz

2010. jan. 25. 14:09
 23/26 A kérdező kommentje:
Hát srácok akkor ebben az esetben ribanc vagyok,oks.De lehet jobb annak lenni mint egy kötekedő és itélkező senkinek:D
2010. jan. 25. 14:13
 24/26 anonim ***** válasza:
Fél éve járok a barátnőmmel. Szeretjük egymást, nagyon. Egy régebbi ismerőse írt neki a napokban hogy találkozzanak stb. A barátnőmnek régen (lehet most is nem tudom nem is érdekel) nagyon nagyon bejött a srác. Viszont tudod most mit csinált? Gondolkodás nélkül lekoptatta, és meg is mondta nekem h mi volt. Nincs titok, nincs más fiú, nincs gondolkodás, nincs dilemma. Ezt kéne neked is tenned ha valóban szereted.
2010. jan. 25. 14:34
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem szereted igazán a mostani barátod, ha azon gondolkodsz hogy esetleg egy jobbat szalasztasz el ha nem próbálod ki ezt a srácot. Ha majd az igazival leszel, nem lesznek kétségeid ilyen esetben, mert nem gondolod azt hogy jobbat találhatnál. Úgyhogy szerintem legyél őszinte és beszéld meg a barátoddal hogy te még inkább kalandoznál. És jobban is teszed, mint hogy később megcsald mert még forr a véred.
2010. jan. 26. 14:53
 26/26 anonim ***** válasza:
ribi vagy ennyi!
2010. jan. 26. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!