Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Van egy komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van egy komoly barátom, megkockáztassam-e egy esetleges kalandér a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ő nem az első,előtte még volt 3 komoly,sőt már a kezem is megvolt kérve,de lehet a vérmérsékletem miatt is de mindegyiknek én vetettem véget,amikor új lehetőség nyilt előttem.Most megint az a helyzet..a párom nagyon szerelmes belém,én is szeretem őt,de közben megismertem egy másik srácot aki nagyon tetszik..és randizni hívott.Nagyon nemtudom mit tegyek,sokszor úgy érzem túl fiatal vagyok,hogy lekössem magam,és félek hogy jobb lehetőségeket szalasztok el.Máskor meg úgy érzem,hogy itt van egy srác aki szeret s nem kockáztatnám meg egy akármilyen kalandér a kapcsolatom.De ha nem ismerem meg sose derülne ki,hogy melyik lenne jobb...ezért nagyon tanácstalan vagyok.Légyszi mondjátok el a véleményetek,hogy ti hogyan döntenétek ebben a helyzetben :) 20L
2010. jan. 25. 13:06
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Azért köszi a válaszokat. Majd elgondolkodom...s nehéz lesz úgy döntenem,hogy mindnekinek jólegyen..hisz a srácot minden nap látom,a barátom csak ritkán,hisz távkapcs...
2010. jan. 25. 13:22
 12/26 anonim ***** válasza:
73%

Nem csak ribanc vagy, hanem vagy nagyon sötét, vagy nagyon beképzelt is (esetleg mindkettő). Bocsánat, de képtelen vagyok az ilyenekhez emberségesen szólni.

"A kérdező kommentje:

Nos nemtom,amitől eddig volt 4 barátom...nemhiszem hogy ribanc vagyok,most ha szeretek ismerkedni,s nagyon hamar belezúgok vkibe,nem az én hibám."

Hát kié? Ki a franc tehet róla, hogy ha van egy biztos kapcsolatod, te attól még ismerkedsz, meg kacsingatsz másfelé? KI, HA NEM TE?

Az meg egy másik kérdés, hogy most még konkrétan nem csaltad meg, de "mindegyiknek én vetettem véget,amikor új lehetőség nyílt előttem" azaz hasonlót már nem egyszer eljátszottál. És egy normális lánynak nem jut eszébe sem ilyesmi. Ez nem mentség, hogy most MÉG nem csináltad meg, mert jó úton vagy most is afelé, amit már megcsináltál háromszor.

2010. jan. 25. 13:25
 13/26 anonim ***** válasza:
66%
Ezen az oldalon mindenki olyan kritikus! Úgy letámadjátok szegény lányt mintha ez mással nem fordult volna még elő h másba beleszeret vagy más tetszik neki. Ettől még szerintem nem vagy ribi!! Mindenképp a szívedre hallgass ha úgy érzed a másik fiúval jobban éreznéd magad akkor szakíts a barátoddal és rajta!!
2010. jan. 25. 13:29
 14/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ez rohadtul nem megcsalás szal hülyeség h ezt írogatjátok.Sztem abba még nincs semmi ha megismerkedsz a sráccal. Ha nem történik köztetek semmi akkor az nem megcsalás, ismerd meg őt és ha úgy érzed vele boldogabb lennél akkor szakíts.
2010. jan. 25. 13:31
 15/26 A kérdező kommentje:
Azért jó látni,h mégse vagyok reménytelen eset...
2010. jan. 25. 13:32
 16/26 A kérdező kommentje:
egyesek szerint..
2010. jan. 25. 13:32
 17/26 A kérdező kommentje:
Amikor szakitottam az előzökkel,mindig azt reméltem hogy talán jobb lesz,s akkor bátran léptem.Szerintem mindneki azt szeretné ha boldogabb lehetne.Én is ebben a reményben tartok a 4.nél.Nem mondom azt hogy boldog vagyok mert magányos vagyok,a távkapcsolat miatt.De oké,ribanc vagyok és sötét,könnyű itélkezni.
2010. jan. 25. 13:35
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de én annak se örülnék, ha a csajom másokkal ismerkedne, megnézni, hátha boldogabb lesz velük... nekem a megcsalás nem ott kezdődik, hogy mással fekszik le. Ha együtt vagyok valakivel, akit szeretek, eszembe se jut mással ismerkedni (mármint kapcsolati célból), és esélyt adni neki.
2010. jan. 25. 13:35
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem adtam esélyt a srácnak,hisz nem fogadtam el a randit. S nem én ő nyomult rám.Na mind1
2010. jan. 25. 13:42
 20/26 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj de a kérdésben nyoma sem volt a távkapcsolatnak.

Van egy komoly barátom, megkockáztassam-e egy esetleges kalandérT a kapcsolatot?

Ez alapján ítélkeztünk, lehet, hogy kissé elhamarkodottan, de te a véleményünket kérdezted, és nekem továbbra is az a véleményem hogy kalandért komoly kapcsolatot a könnyűvérű nők szoktak kockáztatni.

Függetlenül attól hogy VALÓBAN nem beszélhetünk megcsalásról ha szakítasz az előzővel. (a kérdésből különben az sem derült ki hogy sosem csaltál meg senkit, meg az sem hogy még nem volt egyéjszakás kapcsolatod, csak a vérmérsékleted, meg hogy túl fiatalnak érzed magad ahhoz hogy lekösd magad)

2010. jan. 25. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!