Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkockáztassam a sz@r frizurát azzal, hogy bepróbálkozok a fodrásznál? Ti mit csinálnáltok?
A fodrászom egy rohadt jó csaj és érzem hogy hajlana a dologra velem, viszont nagyon sok időbe tellett mire megtaláltam őt, jó fodrász és csak ő tud nekem jó frizurát csinálni. tehát mivan ha összejövünk és utána szakítunk, akkor exként meg úgyse csinálja meg a frizum...
nagy dilemma. nő vagy frizura.. huhh és full komoly a kérdésem.
Figyelj, ez így nagyon komolytalannak hangzik, hogy te a frizurádért vagy oda. Persze nem látok bele abba, hogy milyen frizurára gondolsz, de basszus... én inkább azt ajánlom neked, hogy csak szimplán járogass el hozzá megcsináltatni a frizurádat. Közben pedig randizhatsz mással. Ha meg lekapcsolják a kezedről a hölgyeményt, akkor sem történik semmi, mert még mindig ott lesz neked és a frizurádnak.
Ha pedig összejöttök és szakítotok (ne adj' Isten), akkor sem b*szh*tja el a frizkódat, hiszen ezért kirúgnák vagy megütné a bokáját... gondolkodj épp ésszel, ember.
"...és ezért fontos, hogy ő jól végzi a dolgát"
Ne haragudj, de ezt nem értem. Miért is fontos, hogy Ő jól végzi a dolgát, amikor sok nő tapad rád? Tényleg bocsi.
*Első voltam.
mert ha nem végzi jól a dolgát, akkor nem nézik ki olyan jól és nem tapad rám annyi csaj, én meg gránátokkal nem ismerkedem
mostmár érted az összefüggést?
Most már értem, igen, ne haragudj.
Hát nézd, amit még ajánlani tudok neked, az csupán annyi, hogy kérd fel szex-partnerségre. Nagy baj nem lehet belőle. Vagy szerinted igen?
Mit gondolsz, ez a lány komoly kapcsolatot akarna veled? Mert akkor ott kezdődik a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!