Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Véleményekre lennék kíváncsi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményekre lennék kíváncsi, szerintetek?

Figyelt kérdés
20 éves mozgássérült férfi vagyok, de tudok járni rövid távon, kerekesszéket egyáltalán nem használok. Befejeztem a sulit, barátok, barátnők messze, szerelem elmúlt... Soha nem voltam önbizalom hiányos, sőt. Most valamiért elég ingadozó a hangulatom és az elképzeléseim is. Egyik percben még el tudom képzelni, hogy új barátnőm lesz és itthon nálunk jól megvagyunk, utána pedig lehetetlennek tartom. Tömegközlekedést egyáltalán nem tudom használni, ahhoz segítség kell, de ezen kívül mindent megcsinálok egyedül, csak A-ból B-be nehéz eljutnom. Nekem megvan az álláspontom a "betegségemről", de kíváncsi lennék pár hozzászólásra, hogy más, hogyan gondolja ezt, ugyan olyanok az esélyeim mindenben? Semmi hátrány ne mérhet párkapcsolatban, munkában,...,....,....
2011. aug. 19. 23:15
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
125ccm is crossenduro volt. A "betegségem" ellenére nem maradok ki az élet jó dolgaiból :D Jogosítványt motorra nem kaphatok, tehát maradt a külvárosi cirkálás, földutak, kisebb utcák... Felmentem egy dombra, de a teteje elég szűk volt és a motor hátsó kereke "lelógott" a lejtőn. Mivel megálltam, üresbe tettem és a fékekről is leszálltam, elkezdem gurulni háttal, nem bírtam megtartani..., jól van mondom akkor legurulok, mi baj történhet. Eltörtem a kezem, felsegítettek és még hazamotoroztam 1,5 kilométerről, terepen, törött kézzel. Másik esetben pedig utasként szenvedtünk balesetet, kifordultak elénk és már nem tudtunk megállni, mi voltunk a vétlenek a balesetben... Itt csak kisebb zúzódásokat szereztem a ruhának és a sisaknak köszönhetően. A mai napig motorozok utasként, imádom a sebességet. :)
2011. szept. 7. 17:21
 32/35 anonim ***** válasza:

a sebesség a donoroknak való én csak szimplán szeretek cirkálni...Jó nem tagadom néha jól esik felmenni egy autópályára valami nagyobb döggel repülni egy picit...

Tök jó Te törött kézzel motoroztál haza ,Én meg egyszer fekvőgipszel vezettem hazáig(kocsit)de erről én tehettem.... :)

2011. szept. 7. 20:56
 33/35 anonim ***** válasza:
Tényleg és amolyan nagyobb robogógra sem kaphatsz semmi jogsit amin csak a fék meg a gáz van a kormányon???
2011. szept. 7. 20:57
 34/35 A kérdező kommentje:
Egy nyomvonalon haladó járműre nem kaphatok jogosítványt, ha meglesz az autós jogsim, akkor saját felelősséggel robogózhatok.
2011. szept. 7. 21:50
 35/35 A kérdező kommentje:

Az álmom az egy Suzuki GSX-R 1000 L0 (már nem K-nak hívják az új kiadásokat, hanem L-nek)

Nagyon érdekelnek még a quadok is, idővel remélem lesz alkalmam venni egyet...

2011. szept. 7. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!