Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Véleményekre lennék kíváncsi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményekre lennék kíváncsi, szerintetek?

Figyelt kérdés
20 éves mozgássérült férfi vagyok, de tudok járni rövid távon, kerekesszéket egyáltalán nem használok. Befejeztem a sulit, barátok, barátnők messze, szerelem elmúlt... Soha nem voltam önbizalom hiányos, sőt. Most valamiért elég ingadozó a hangulatom és az elképzeléseim is. Egyik percben még el tudom képzelni, hogy új barátnőm lesz és itthon nálunk jól megvagyunk, utána pedig lehetetlennek tartom. Tömegközlekedést egyáltalán nem tudom használni, ahhoz segítség kell, de ezen kívül mindent megcsinálok egyedül, csak A-ból B-be nehéz eljutnom. Nekem megvan az álláspontom a "betegségemről", de kíváncsi lennék pár hozzászólásra, hogy más, hogyan gondolja ezt, ugyan olyanok az esélyeim mindenben? Semmi hátrány ne mérhet párkapcsolatban, munkában,...,....,....
2011. aug. 19. 23:15
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Orvosok mondtak valami biztatót? Edzés nem segít rajta valamennyit? Vagy egy sima átmozgatás? Én sem hagyom magam heti öt napot edzek, rendes testépítő edzésem és étrendem van.

Ja, és nekem orvosok soha nem javasolták, leírtak...

2011. aug. 19. 23:43
 12/35 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek, nekem hátrány lenne, szeretnék egészséges párt magam mellé. Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, mert igazságtalan... Szerintem próbálj meg mindent megtenni azért, hogy egészséges légy, bár gondolom ezt magadtól is így tennél. Lényeg, hogy ne add fel. Agykontroll is segíthet és nézd meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=2itINhzUP5c

Lényeg 2 perctől jön.

20/l

2011. aug. 19. 23:43
 13/35 A kérdező kommentje:
... soha semmit nem javasoltak, ha magamtól nem kezdek el edzeni most lehet, hogy kerekesszékből írogatnék.
2011. aug. 19. 23:51
 14/35 anonim ***** válasza:

mivel jársz?:)

olyan szexisen mint Dr. House a botjával?:)

2011. aug. 20. 00:03
 15/35 A kérdező kommentje:
Nem, képzeld semmiféle segédeszközt nem használok :) Kicsit piszkálódónak érzem a hozzászólásod.
2011. aug. 20. 00:05
 16/35 anonim ***** válasza:

nem annak szántam :(

housenak egyébként nagy szexepil-e az a bot, hidd el.:)

örülök.. akkor tulajdonképp nem is vagy mozgáskorlátozott, csak egy picit.:)

ezt a picit meg próbáld rendbe hozni.. érd el valahogy, hogy írják alá azt a fránya papírt.:)

2011. aug. 20. 00:07
 17/35 A kérdező kommentje:

Ez esetben, bocsi :)

Nem írják alá, készen áll rá az országban minden, de nem engedélyezik, csak Kínában csinálják ami jóval drágább...

2011. aug. 20. 00:10
 18/35 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit nehezebb barátnőt találnod mint másoknak, de ha találsz az bisztoss hogy sokkal rendesebb,stb. lesz mint egy rendes srácé
2011. aug. 20. 09:17
 19/35 anonim válasza:
Szerintem nem. Most mondhatnám hogy ugyan olyan de gondolom a valódi véleményemre vagy kíváncsi. Az amit leírtál eddig nekem arra utal hogy egy barátságos, érett személyiséged van. Ez növeli az esélyeid, de az hogy mozgássérült vagy szerintem csökkenti egy kicsit. Az én szememben nem számítana de mint tudjuk ezt nem gondolja mindenki így. Vannak olyan helyzetek ahol tagadhatatlanul hátrányban vagy fizikailag, pl.:néhány munka. Tehát nem azt mondom hogy rosszabb esélyekkel indulsz de mindenképpen mással. Egyébként sok sikert a műtétedhez.
2011. aug. 29. 13:36
 20/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm ;)
2011. szept. 1. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!